Uygun çifte kupa istiyor

Güncelleme Tarihi:

Uygun çifte kupa istiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2009 00:00

Sivasspor Teknik Direktörü, "Önce bu takımı Fortis Türkiye Kupası’nda şampiyon yapacağım, sonra da Süper Lig. Avrupa Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası hedeflerim de var" dedi.

SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, kırmızı beyazlı takımda Türkiye’de lig ve kupa şampiyonlukları ile Avrupa kupalarında hedefleri olduğunu, bunları gerçekleştirmeden bir yere gitmeyi düşünmediğini söyledi. Uygun, dün Bursa Şahinkaya Koleji’nde öğrencilerle buluştu ve futbol konusundaki sorularını yanıtladı. Kızı Almina Tude’nin de öğrenim gördüğü Şahinkaya Koleji’ndeki konuşmasında önce kendini tanıtan Uygun, "Çok çalışarak, önemli başarılara imza attım, atmaya da çalışıyorum. Sivasspor’un başarısı için, şampiyonluklar için, yapılması gerekeni yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Yapacak çok işim var

Bir öğrencinin 3 büyüklerden teklif gelirse ne yanıt vereceğini sorması üzerine Uygun, şu yanıtı verdi: "Sivasspor’da çok mutluyum. Burada yapacak daha çok işlerim var. Önce bu takımı Fortis Türkiye Kupası’nda şampiyon yapacağım, sonra da Süper Lig. Şampiyonlar Ligi ve UEFA hedeflerim de var. Tüm bunları gerçekleştirmeden başka bir takıma gitmeyeceğim. Bu hedeflere ulaştıktan sonra şartlar neyi gösterir, bunu şimdiden bilemem. O zamanın şartlarına göre yolumu çizeceğim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!