"Üst tura çıkacağımızdan eminim"

Güncelleme Tarihi:

Üst tura çıkacağımızdan eminim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2012 20:49

Basketbolda, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası ön eleme turunda Finlandiya'dan Joensuun Kataja takımı ile eşleşen Aliağa Petkim'in kulüp başkanı Uğur Eren, rakiplerini yenip, bir üst tura çıkacaklarına inandığını kaydetti.

Eren, yaptığı yazılı açıklamada, ilk kez bir Avrupa kupası maçına çıkacaklarını, rakiplerini eleyecek güç, inanç ve vizyona sahip olduklarını kaydetti.

Bugüne kadar taraftarlarıyla büyük başarılara imza attıklarını bildiren Eren, “Şimdi bu başarılarımızı FIBA Eurochallenge'da sürdürmek istiyoruz. Rakibimizle 2 maç yapacağız ve bu maçlar sonucunda bir üst tura çıkacak takım belli olacak. Finlandiya temsilcisini yenerek bir üst turda B Grubu'nda mücadele edeceğimize inanıyorum. Bu grupta Rusya, Romanya ve Kıbrıs Rum kesimi ekipleri var. Otoritelere göre Finlandiya karşısında takımımız daha iyi görünüyor” dedi.

Joensuun Kataja ile ilk maçını 25 Eylül'de deplasmanda oynayacak Aliağa Petkim, rakibiyle rövanş maçını 2 Ekim'de Aliağa'da yapacak.

Aliağa Petkim rakibini saf dışı etmesi durumunda B Grubu'nda Krasnye Krylia Samara (Rusya), Keravnos Nicosia (Kıbrıs Rum kesimi) ve CSU Asesoft Ploiesti (Romanya) ile eşleşecek.
Geçen sezon kendi ligini birinci sırada tamamlayan Fin ekibi, play-off final maçında Nilan Bisons'a mağlup olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!