Uşak Sportif zorlu seriye hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Uşak Sportif zorlu seriye hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2013 09:31

Başantrenör Ozan Bulkaz, art arda Torku Konya, G.Saray ve F.Bahçe'yle oynayacaklarını, zorlu maç serisinden galibiyetlerle ayrılmak için sıkı çalıştıklarını bildirdi.

Haberin Devamı

Bulkaz, yaptığı açıklamada, Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Torku Konya Selçuk Üniversitesi maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. "Konya'da zorlu bir deplasman maçına çıkacağız" diyen Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz oyuncuların konsantrasyonlarını yüksek tutmaya çalıştıklarını ifade etti.

Beko Basketbol Ligi'nde tüm maçların zor olduğunu iyi hazırlanmak ve iyi konsantre olmak gerektiğini söyleyen Buklaz, "Ligde aldığımız yedi galibiyeti iyi çalışmaya bağlıyorum. Tüm maçlar çok önemli. Cumartesi günü Torku Konya Selçuk Üniversitesi, ardından Galatasaray Liv Hospital ve Fenerbahçe Ülker ile oynayacağız. Zorlu seriye sıkı hazırlanıyoruz. Seriden üç galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Uşak Sportif'li oyuncu Gökhan Dönmez ise 15 gün içerisinde zorlu rakiplerle karşılaşacaklarını, iyi hazırlanmaları gerektiğini söyledi. Dönmez, "Torku Konya Selçuk Üniversitesi maçından galip ayrılmak çok önemli. Eminim ki iyi şekilde hazırlanırsak seriden üç galibiyetle ayrılabiliriz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!