Ünlü modacılar cübbe seçecek

Altınbaş Kuyumculuk’un da aralarında olduğu birçok şirketi bünyesinde barındıran Altınbaş Holding’in Onursal Başkanı Ali Altınbaş’ın sahibi olduğu İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi ilginç bir yarışmaya ev sahipliği yapıyor.

Haberin Devamı

Katılımcıların eserlerinin ünlü modacılar tarafından değerlendirileceği ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek “Cübbe Tasarım Yarışması”ndaki jüride öğretim üyelerinin yanı sıra Atıl Kutoğlu, Bahar Korçan, Hatice Gökçe, Siren Ertan gibi ünlü isimler var.

Gecelerin adamı

Ceri Benardete, sevgilisi Füsun Kara ile ikinci baharını yaşıyor. Çift bu kez Teşvikiye Atiye Sokak’ta hizmet veren Elio’da baş başa romantik bir akşam yemeği yedi.

Seçmece bunlar

Modacı Ferruh Karakaşlı, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki atölyesini kapattıktan sonra birçok ünlü isim gibi Cihangir’e taşındı. Karakaşlı, önceki gün yeni semtindeki manavdan meyve seçerken görüntülendi.

Yeni yatırımlar

Türkiye’nin birçok yerinde otel işleten Alkoçlar Group’un sahibi Ender Alkoçlar, turizm sektöründe büyümeye devam ediyor. Çeşme-Alaçatı’daki Süzer Paradise Otel’in işletmesini alan Alkoçlar, yakın zamanda bir bombasının daha olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Best Model tasarımı

Best Model of Turkey 2010 birincisi Çağatay Ulusoy, Ramsey’in genç erkekler için yarattığı Onyxramsey koleksiyonu için özel bir tişört tasarladı. Sınırlı sayıda satışa sunulan ‘Onyxramsey designed by Çağatay Ulusoy’ tişörtlerini Ramsey’in Türkiye genelindeki mağazalarında bulabilirsiniz.

Sağlam kafa sağlam vücut

Serra Tokar, bir süre önce bileğinden sakatlandığı için özel bir bandajla dolaşıyordu. Yaz tatilini Bodrum’da geçiren Tokar önceki gün Maçakızı Otel’in iskelesinde güneşlenirken görüntülendi. Tokar, zayıflayan bacak kaslarını güçlendirmek için yattığı yerde spor yapıyordu.

Kabinde Nazlı Var

Asmalımescit’teki Up Lounge, yetenekli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Yurtdışında moda haftalarında dikkat çeken DJ Nazlı Var, bu akşam saat 23.00’ten 03.00’e kadar, Up Lounge DJ kabininde olacak

Açık havada komedi

Açıkhava sinemasında, ön gösterimler ve en yeni filmlerle yaz keyfi devam ediyor. Cuma günü vizyona girecek olan Jim Carrey’nin başrolde olduğu “Babamın Penguenleri” filminin ön gösterimini bugün ve yarın akşam 21.30’da seansında Wings Cinecity Trio’da olacak.

Yazarın Tüm Yazıları