Ümitler hazırlıklarını tamamladı

Güncelleme Tarihi:

Ümitler hazırlıklarını tamamladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2011 19:19

UEFA U21 Futbol Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup ilk maçında yarın Liechtenstein ile karşılaşacak olan Ümit Milli Futbol Takımı, maç öncesi son çalışmasını Sivasspor tesislerinde yaptı.

Liechtenstein maçı için 21 Mart Pazartesi gününden itibaren Sivas'ta kampa giren ve dün karşılaşmanın oynanacağı 4 Eylül Stadyumu'nda idman yapan Ümit Milli Futbol Takımı, son çalışmasını ise Sivasspor tesislerinde gerçekleştirdi. Teknik direktör Raşit Çetiner yönetiminde soğuk bir havada gerçekleşen idman, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışmayla devam etti.

Bu arada, U-14 Milli Takımı'nın Kuşadası kampına katılan Sivas Dört Eylülspor'un sol açık futbolcusu Aykut Aydın, kulüp başkanı Adnan Yüzbaşıoğlu, Sivas Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Yıldız, takım arkadaşları Muhammet Furkan Işık ve Mücahit Yüzbaşıoğlu ile birlikte Sivasspor tesislerine gelerek teknik direktör Raşit Çetiner ve TFF'nin Ümit Milli Futbol Takımı'ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Kanık'a çiçek verdi.

Sivas'tan U-14 Milli Takımı kampına çağrılan tek oyuncu olduğu belirtilen Aykut Aydın, Çetiner'e üzerinde Türk Bayrağı bulunan ve isminin yazılı olduğu el yapımı, Sivas hatırası kalemlik hediye etti. Çetiner de Aydın'a teşekkür ederek, futbol yaşamında başarılar diledi.

Aydın'ın, TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal'a verilmek üzere Ümit Milli Takım yetkililerine Sivas hatırası bir hediye verdiği de belirtildi.

Ümit Milli Futbol Takımı, yarın saat 17.30'da Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Liechtenstein ile karşılaşacak. Maçı, futbolseverler ücretsiz olarak izleyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!