'Ümitler' Fransa yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Ümitler Fransa yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2013 16:22

27 Mayıs 2013 tarihinde Bolu'da kampa girerek Estonya’da yapılacak olan Ümit Erkekler Avrupa Şampiyonası’nın hazırlıklarına başlayan Ümit Milliler, 9 Haziran Pazar günü kampı noktaladı.

Haberin Devamı

Bir günlük iznin ardından bugün tekrar toplanacak olan Milliler, akşam yapacakları antrenman ile çalışmalarına 12 Haziran Çarşamba gününe kadar İstanbul’da devam edecekler. 13 Haziran’da ise Fransa’da dört takımlı bir hazırlık turnuvasına katılacaklar.

Ay Yıldızlılar’ın Antrenörü Erhan Toker, Bolu’da oyuncuların kondisyon ve teknik-taktik olarak belirli bir seviyeye ulaştığını belirterek, “Bundan sonra oynayacağımız maçlarla kendimizi test etme olanağı bulurken bir taraftan da eksiklerimizi gidermek için çalışmaya devam edeceğiz. 13 Haziran’da Fransa’da katılacağız turnuvada ev sanibi ile birlikte Almanya ve Yunanistan ile karşılaşacağız. Bu turnuvanın ardından ise Litvanya’ya giderek bu ülkenin üniversite ve ümit mili takımları ile birlikte Çek Cumhuriyeti ile 3 maç daha oynayacağız. Ülkemizde düzenlenecek olan Turgut Atakol Turnuvası’na kadar yapacağımız bu 6 maç bizim için önemli. Eksiklerimizi bu maçlarda ve yapacağımız antrenmanlarda gidererek Turgut Atakol Turnuvası’nda tam performans ile son provamızı yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!