Ümit Milli takım Almanya'ya gitti

Güncelleme Tarihi:

Ümit Milli takım Almanyaya gitti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2008 10:25

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı, özel karşılaşmalar yapmak üzere Almanya'ya gitti.

Haberin Devamı

Türk Milli Takımı kafilesi, bu sabah THY'ye ait bir uçakla Almanya'ya hareket etti.

1-10 Ağustos 2008 tarihleri arasında düzenlenecek Ümit Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek Türk Milli Takımı, Almanya ile hazırlık maçları yaptıktan sonra Lüksemburg'a geçerek, burada düzenlenecek özel turnuvaya katılacak.

Ümit Milli Takım, 11 Temmuz Cuma günü TSİ 19.30'da Almanya ile ilk hazırlık maçını oynayacak. 12 Temmuz Cumartesi günü TSİ 20.00'de ikinci maçını yapacak milliler, 13 Temmuz Pazar günü de yine TSİ 16.00'da Almanya ile son hazırlık maçını oynayarak, 14 Temmuz Pazartesi günü Lüksemburg'a geçecek.

Türk Milli Takımı, Lüksemburg'da Litvanya, Fransa, İspanya, Rusya ve Lüksemburg'un yer alacağı hazırlık turnuvasında 16-20 Temmuz tarihleri arasında mücadele edecek.

Ümit milliler bu turnuvadaki ilk maçını, 16 Temmuz Çarşamba günü TSİ 16.00'da Litvanya ile oynarken, 17 Temmuz Perşembe günü yine TSİ 16.00'da Rusya ile karşı karşıya gelecek. 18 Temmuz Cuma günü TSİ 16.00'da Fransa ile mücadele edecek Ümit Milli Takım, turnuvadaki 4. maçında 19 Temmuz Cumartesi günü TSİ 22.00'de ev sahibi Lüksemburg ile mücadele edecek. Milliler, son maçını ise TSİ 18.00'de İspanya ile 20 Temmuz Pazar günü oynadıktan sonra 21 Temmuz Pazartesi günü yurda dönecek.

Antrenör Orhun Ene yönetimindeki Ümit Milli Takım'ın Almanya ve Lüksemburg seyahatlerinin kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Can Özcan, Ogün Sevinç, Deniz Tunca (Alpella), Kerem Özkan (Beşiktaş Cola Turka), Alican Güney (Fenerbahçe Ülker), Mustafa Baki Görür, Azizcan Özdemir (FMV Işıkspor), Altay Özurgancı (Galatasaray Cafe Crown), Mehmet Azmi Turgut (Konya Selçuk Üniversitesi), Barış Hersek (Pertevniyal), Gökper Gen (Pınar Karşıyaka), Tufan Önen (OYAK Renault), Gökhan Karabıyık (TOFAŞ), Doğuş Balbay (ABD-Texas Longhorns).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!