Ultraslan'dan destek çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Ultraslandan destek çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2011 11:54

Galatasaray taraftar grubu Ultraslan, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off final serisinde Galatasaray Medical Park'ın Fenerbahçe ile yapacağı ilk maç öncesi destek çağrısı yaptı.

Ultraslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay imzasıyla yazılı olarak taraftar grubunun internet sitesinden yapılan duyuruda, Galatasaray Medical Park takımının kendine yakışır bir mücadele göstererek final oynama hakkı kazandığı belirtilirken, 10 Nisan Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak ilk maçta boş koltuk bırakılmaması istendi.

Duyruda, “Abdi İpekçi Spor Salonu'nu hiçbir koltuk boş kalmayacak şekilde dolduracağımıza ve bizim üstümüze düşen görev olan, sonuç ne olursa olsun susmadan, sonuna kadar takımımızı ateşleyici desteği göstererek, şampiyonluk kupasını alacağımıza inancımız tamdır” ifadesine yer verildi.

Diğer branşlarda alınacak şampiyonlukların kendileri için asla teselli olmayacağı vurgulanan duyuruda, şunlar kaydedildi:

“Galatasaray armasının var olduğu, üzerlerinde emeğin, mücadelenin, teri akıtılmış, hakkı verilmiş kutsal formalarımızı taşıyan aslanlarımızla yaşayacağımız gurur olacaktır. Hak edene hak ettiği destekle, hak ettiğimiz kupayı almak için haydi hep birlikte Abdi İpekçi'ye!”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!