Uğur Dündar: Futbolda imkansız yok, hayat mucizelerle dolu

Güncelleme Tarihi:

Uğur Dündar: Futbolda imkansız yok, hayat mucizelerle dolu
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2008 19:15

Fenerbahçe'nin eski yönetim kurulu üyelerinden gazeteci Uğur Dündar, Sevilla maçı öncesinde maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Dündar, "Dediğim gibi inşallah tur atlayarak Türkiye'ye güzel haberlerle dönecekler. Futbolda imkansız yok. Hayat zaten mucizelerle dolu, özellikle futbol imkansız olmadığı için biliyorsunuz 3 neticeli bir oyun." dedi.

Gazeteci Uğur Dündar, Fenerbahçe'nin Sevilla ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçından önce CİHAN muhabirine maç

"Gerçekten de öyle, bir dönüm noktası, dileğimiz Fenerbahçe'nin bu akşam buradan tur atlayarak Türkiye'ye dönmesi ve Türkiye adına tarih yazması. Gerçekten büyüleyici bir atmosfer. Şehir Sevilla kenti konuksever, sıcakkanlı mutlu insanlarla dolu, insana güzellikler çağrıştıran bir kent ve Fenerbahçeliler de bu kentin güzelliklerine bana göre güzellik kattı. Tam bir dostluk içinde maç saatini bekliyor herkes, bunu vurgulamak lazım, ben dünyada böyle bir maç öncesi şimdiye kadar görmedim, dostluk, barış ve kardeşliğin hakim olduğu, dileriz hep böyle devam eder. Fenerbahçe'de Roberto Carlos'un olmaması tabiki büyük bir eksiklik. Bütün takımlar için Roberto Carlos çok önemli, anahtar oyuncu kilit oyuncu ama Fenerbahçe de Fenerbahçe. Bütün oyuncular Roberto Carlos'un eksikliğini hissettirmemek için tüm güçleriyle çalışacaklar ve buradan dediğim gibi inşallah tur atlayarak Türkiye'ye güzel haberlerle dönecekler. Futbolda imkansız yok. Hayat zaten mucizelerle dolu, özellikle futbol imkansız olmadığı için biliyorsunuz 3 neticeli bir oyun, dolayısıyla büyük konuşmadan Fenerbahçe'nin artık Avrupa'nın hatta dünyanın en büyük kulüpleri arasında yer aldığını ve onların elde ettiği başarılara uzanmaya hak kazandığını düşünüyorum. Gerçekten de büyük bir vizyon ve ufuk sıçraması yaşandı. Ben hatırlıyorum, yanılmıyorsam 2001 yılında Glasgow kentine gitmiştik, Glasgow Rangers ile bir maç oynamıştık ve biz bir avuç Fenerbahçeliydik, sadece bizim uçağımızla gelenler ve tek tük sağdan soldan gelenler. Ama bugün neredeyse bu kentin dörtte biri Fenerbahçeli dolu. Bugün iki Sevillalı futbolcuyla karşılaştım. Onlar '2-0' dediler yani 'Fenerbahçe mi 2-0 kazanacak' dedim 'hayır biz kazanacağız' dediler, öyle bir şakalaştık. Yeter ki tur atlayalım, en iyi sonuç bize turu getiren sonuçtur."

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Sevilla maçı, Türkiye saati ile 21:45'te başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!