Ufuk Ceylan'dan G.Saray'a yeşil ışık

Güncelleme Tarihi:

Ufuk Ceylandan G.Saraya yeşil ışık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2009 00:00

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan Manisaspor kalecisi Ufuk Ceylan, "Son söz kulübümün" diyerek sarı-kırmızılı ekibe yeşil ışık yaktı.

Menajeri Ahmet Bulut araclığı ile bazı teklifler aldığını doğrulayan Ufuk, "Manisaspor'la sözleşmem devam ediyor. Bu yüzden benim bir şöz söyleme şansım yok. Başkanım Kenan Yaralı ve yönetimin en doğru kararı vereceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Üç yıl önce Altay'dan Manisaspor'a transfer olan, bu sezon 30 maçta 2700 dakika sahada kalan Ufuk, sergilediği başarılı performansla Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna alındı. Bu başarıda Manasisaspor'un büyük katkısı olduğunu dile getiren 23 yaşındaki file bekçisi, kulübüne borcunu ödemeden ayrılmak istemediğini kaydetti.

Bu arada Ufuk, Sezer ve Nizamettin gibi bu sezon sivrilen oyuncularla üç büyüklerin ilgilendiğini ancak kendilerine resmi bir teklif gelmediğini belirten Başkan Kenan Yaralı, futbolcu satmaya sıcak bakmadıklarını söyledi.

"Artık biz de Süper Lig takımıyız. Bu oyuncular bize de gerekli" diyen Yaralı şöyle konuştu: "Asansör takım olmak istemiyoruz. Bu yüzden kadromuzu koruyup, gerekli takviyelerle kaliteli bir ekip oluşturmak amacındayız. Ancak futbolcu kalmak istemezse, yapacak bir şey yok. Talip olan kulüple oturur konuşuruz. Futbolcunun ve Manisaspor'un çıkarlarına uygun bir teklif gelirse satarız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!