Uff... Tarif edilmez bir mutluluk

Güncelleme Tarihi:

Uff... Tarif edilmez bir mutluluk
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2011 00:00

İstanbul Bşb’yi 4-2 yenerek zirveyi rakibinden devralan Fenerbahçe’nin bu başarısının mimarlarından biri hiç kuşkusuz Aykut Kocaman’ın ilk 11’de şans verdiği Miroslav Stoch’tu.

Haberin Devamı

“Maç öncesi Tahtada adımı görünce çok şaşırdım, bir o kadar da mutlu oldum. Fenerbahçe taraftarının bana verdiği destek sayesinde çok duygulu anlar yaşıyorum.”

Kadroda yer bulamadığından olsa gerek, uzun süredir resmi internet sitesini güncellemeyen, önceki günkü İstanbul BŞB maçının kadrosunda adını görünce şaşıran Slovak futbolcu, kendi sitesinden konuştu.

Bir gol, bir asistle maçın yıldızı olan Stoch, şu ifadeleri kullandı: “Bu sezon ilk kez 11’de başladığım maçın hemen öncesinde ismimi  tahtada görünce gözlerime inanamadım. Çok şaşırdım ama bu mutlu eden bir şaşkınlıktı.

O andan itibaren maça olan konsantrasyonumu daha da artırarak, ilk haftadan beri beklediğim bu şansı en iyi şekilde kullanmak için çabaladım. Tüm kalbimle inanıyorum ki, benim bu maça ilk 11’de başlamam hocamızın bana sıkı çalışmamın bir hediyesidir.

Haberin Devamı

Her zamankinden hızlı davrandım

Topu alır almaz rakip takımın presiyle karşı karşıya kalıyordum. Topu ayağımda tutsam bile etkili kullanmakta zorlanıyordum. Ancak gol pozisyonunda her zamankinden daha hızlı davrandım ve şutumu çektim, gol oldu. Golden sonraki hislerim? Uff… Tarif edilemez bir mutluluk. Her golden sonra çok mutlu oluyorum ancak böyle bir taraftarın önünde gol atınca, Fenerbahçe taraftarının bana verdiği destek sayesinde çok duygulu anlar yaşıyorum. Uzun süreden sonra oynadığım için çok mutluyum ve oyuna elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!