UEFA'da kura günü

Güncelleme Tarihi:

UEFAda kura günü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bu sezon Türkiye'yi UEFA Kupası'nda temsil eden Fenerbahçe, Trabzonspor ve İstanbulspor'un ön eleme turundaki rakipleri Cenevre'de belli oluyor.

Maçlar 11-25 Ağustos'ta

UEFA Kupası'nda ikinci ön eleme turunun kuraları bugün İsviçre'nin Cenevre kentinde çekilecek. Bu sezon UEFA'da üç takımla mücadele edecek olan Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe, Trabzonspor ve İstanbulspor seribaşı olduğu için çok güçlü rakip çıkması beklenmiyor. Maçlar 11-25 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Temsilciler gitti

13.00'te başlayacak olan kura çekimine F.Bahçe Kulübü'nü temsilen Başkan Vekili Gürbüz Refioğlu ve Dış İlişkiler Sorumlusu Rint Akyüz, Trabzon adına Başkan Yardımcısı Kemal Ayyıldız ve Menajer Süleyman Hurma, İstanbul'dan da Asbaşkan Cem Şaşmaz ve Adnan Sezgin katılacak.

Muhtemel rakipler

Takımlarımızın olası rakipleri şunlar: Hapoel (İsr), Zhalgiris (Lit), Pitesti (Rom), CSKA Sofya (Bul), Bratislava (Slovak), P.Varşova (Pol), Vaasa (Fin), Malmö (İsveç), Anderlecht (Bel), Otelul Galati (Rom), Göteburg (İsveç), Krachow (Pol), G.Rangers (İsk), Kilmarnock (İsk), Omonia (K.Rum), Kızılyıldız (Yug), Mura Sobota (Sloven), Ferencvaros (Mac).






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!