UEFA Kura Çekimi hangi kanalda saat kaçta yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

UEFA Kura Çekimi hangi kanalda saat kaçta yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 20:10

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak çeyrek final rövanş mücadelelerinin ardından yarı finalistler belli olacak. Peki UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçlarının ardından yarı finalistler belli oluyor. Peki yarı finalist eşleşmeleri kura çekimi ne zaman, nerede yapılacak?

Haberin Devamı

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı kupasında son 8 eşleşmelerinin rövanş karşılaşmaları bugün oynanacak.Yarı finale yükselen takımlar kura çekimi ile eşleşecek. Peki UEFA Avrupa Ligi yarı final kura çekimi ne zaman, nerede yapılacak? İşte detaylar

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finaline kalan 8 takım bugün çıkacakları rövanş maçının ardından yarı finale yükselmek için ter dökecekler. Rövanş karşılaşmaları bugün oynanacak Shakhtar Donetsk - Braga, Sparta Prag - Villarreal, Sevilla - Athletic Bilbao, Liverpool - Borussia Dortmund maçları ile tamamlanacak.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçlarının ardından yarı finalistler belli olacak. Yarı finale yükselen takımlar İsviçre'nin Nyon kentinde 15 Nisan Cuma (yarın) günü(TSİ) saat 13.30'da yapılacak kura çekimi ile eşleşecek.

Haberin Devamı

Avrupa futbolunda kura heyecanı  UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri yarın belli olacak. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final kuraları yarın çekilecek. İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde düzenlenecek yarı final kura çekimi 15 Nisan Cuma günü TSİ 13.30′da gerçekleştirilecek. Kura çekimi TRT 3-Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

İki organizasyonun da kura çekiminde seribaşı uygulaması olmayacak ve aynı ülkenin takımları birbiriyle eşleşebilecek. Şampiyonlar Ligi'nde İspanya'dan Atletico Madrid, Real Madrid, Almanya'dan Bayern Münih ve İngiltere'den Manchester City'nin dahil olduğu yarı finalin ilk maçları 26-27 Nisan'da, rövanşları ise 3-4 Mayıs'ta oynanacak. Bu akşamki çeyrek final rövanşlarının ardından tur atlayanların belli olacağı Avrupa Ligi'nde ise yarı final ilk maçları 28 Nisan'da, rövanşları 5 Mayıs'ta yapılacak.      

BAKMADAN GEÇME!