Türkiye Golbol Milli Takımı çalışmalarını tamamladı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Golbol Milli Takımı çalışmalarını tamamladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 10:50

Avrupa Golbol Şampiyonası'na hazırlanmak üzere Erzurum'da kampa giren çalışmalarını tamamladı.

Haberin Devamı

Antrenör Gökhan İnce, yaptığı açıklamada, yaklaşık 44 gün süren kampın oldukça verimli geçtiğini, sporcuların moral ve motivasyonun çok iyi olduğunu söyledi. Kampın çok iyi bir ortamda geçtiğini belirten İnce, şöyle devam etti:

"Erzurum kampı mükemmel bir ortamda geçti. Erzurum'un bize uğur getirdiğine inanıyoruz. Çünkü Londra öncesinde de yine burada kampa girdik ve ülkemize başarıyla döndük. Yine aynı ortamda başarılı bir kamp dönemi geçirdik. Sporcularımın antrenmanlarındaki başarısı beni son derece mutlu etti. Avrupa Golbol Şampiyonası'nda ülkemize önemli bir başarı getireceğimize eminim. Kadromuzda başarılı oyuncularımız var. Şampiyonada iyi bir başarı elde edeceğimizden kuşkumuz yok."

Kampın son gününde antrenmanı izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da milli takıma ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çintimar, bütün spor branşlarının yüksek irtifa kampı için Erzurum'a davet ederek, "Şehrimizde her türlü imkan mevcut. Erzurum'da yapılan kampların ardından alınan başarılar ortada. Bütün sporcularımıza kapılarımız sonuna kadar açık" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!