Türkiye etkilenecek

Yengeç Burcundaki Merkür- Satürn kavuşumu, bugün öğleden sonra Ay tarafından tetikleniyor. Bu durum zihinsel ve fiziksel iletişimlerde karışıklık ve baskılara neden olacak.

Bu nedenle gereksiz tartışmalar ve kavgalara neden olabilecek davranışlarda bulunmaktan kaçınılmalı. Gökyüzünün bu konumundan Türkiye etkileniyor. Meydana gelen bazı olaylar baskı olarak algılanabilir ve sert tepkiler ortaya çıkabilir. Halkın kendi potansiyelini keşfetmesini sağlayacak gelişmelere sahne olabileceğini işaret eden gökyüzünün bu konumu aynı zamanda fırsatların açığa çıkacağını ve kullanılmasını da sağlayacak.

Yengeç kadını

Yaz mevsiminin başlangıç dönemini yöneten Yengeç Burcunda doğan kadınlar, tıpkı içine doğdukları mevsim gibi verimli, doğurgan, anaç ve koruyucu duygulara sahiptirler. Yengeç Kadınları da bilme hali içindedirler. Ne olacaklarını bilirler ve olması için de henüz büyümekte olanı korur ve sakınırlar. Bu duygu, Yengeç Kadınlarını Zodyak’ın en anaç burcu yapar. Annelik duygusu son derece kuvvetli olduğu için sadece çocuklarını değil, korunmaya ihtiyacı olan kim ve ne varsa, her şeye karşı koruyucu bir tutum içinde bulunur. Buna sevdiği kişi de dahildir. Yengeç Kadınları aşık oldukları zaman dünya sevdiklerinin etrafında dönmeye başlar ve tabii kendileri de! Sevdiklerine karşı öylesine duyarlı ve hassastırlar ki, bakışından, duruşundan ne istediğini anlar. Yengeç Kadınları’na uzun uzun ne istediğinizi anlatmanız gerekmez. O sizin farkında olmadığınız ihtiyaçlarınızı bile bilir ve size son derece naif bir biçimde bildirir. Böylesine duyarlı ve hassas olan Yengeç Kadınları aynı derecede kırılgan olurlar. Şayet bir Yengeç Kadınına aşıksanız ona karşı özenli davranmanız gerekir. Alıngandır. Neden alındığını anlatmayabilir ve hemen içine kapanabilir. Bir kez içine kapanacak olursa, onu dışarı çıkarmak kolay olmaz. Yengeçler’in hafızaları son derece kuvvetlidir. Geçmişte yaşanmış hiçbir şeyi unutmaz. İyilikleri ve güzellikleri de unutmaz, kötülükleri ve çirkinlikleri de. Affetme yeteneği yüksektir. Yengeç Kadınları erkeğinin her türlü ihtiyacını anlar ve nasıl çözeceğini de bilir. Yeter ki, duyguları soğumasın. İçine kapandığı zaman dünya durur. (Yarın Yengeç Erkekleri)

KİTAPLAR

MELEKLER VE ŞEYTANLAR

Daha önce Da Vinci Şifresi kitabını yazan Dan Brown bu kez efsanevi gizli örgüt ‘İlluminati Teşkilatı’nın peşine düşüyor. Katolik Kilisesinin bağnaz inançlarını sorgulayan ve işlenen cinayetleri araştıran kitap, şu sıralarda araştırmacılar arasında büyük bir tartışmaya neden olmakta. Çünkü ‘İlluminati’ adlı gizli örgüt bir dönemler gerçekten var olmuş ve kitapta sözü edilen cinayetler işlenmiş olduğu için, kitabın anlatımı ve iddiaları büyük bir tartışmanın başlamasına neden olmuştur. Son derece akıcı bir dille yazılmış olan ‘Melekler ve Şeytanlar’ adlı kitabın ne kadar gerçek, ne kadar doğru olduğunu sizin anlayışınıza bırakıyorum.

Yazar: Dan Brown
Yayınevi: Altın Kitaplar
Çeviri: Petek Demir
Yazarın Tüm Yazıları