Türkiye Curling 1. Ligi

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Curling 1. Ligi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2013 09:57

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen Türkiye Curling 1. Ligi üçüncü hafta müsabakaları tamamlandı.

Haberin Devamı

Yakutiye ilçesindeki Curling Arena'da, cuma günü başlayan ve 10 kadın ve 9 erkek takımın katıldığı ligin üçüncü haftasında takımlar birbirlerine üstünlük sağlamak için kıyasıya mücadele etti. Lig müsabakalarını izleyen Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akın, yaptığı açıklamada, Türkiye'de curlingin her geçen gün daha ileriye gittiğini söyledi.

Dünya Gençler Şampiyonası Avrupa elemelerine katılmak üzere Finlandiya'ya gidecek Genç Milli Takım'ın, Erzurum'da kampa gireceğini belirten Akın, "Lig müsabakalarına katılan takımların performanslarına bakınca curlingde çok iyi bir noktaya geldiğimizi görüyoruz. Çocuklarımızın bütün özverisini oyuna yansıtması, gelecek adına bizlere umut veriyor. Bilindiği üzere curlingde yeniyiz ama geldiğimiz nokta bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Dünya Gençler Şampiyonası Avrupa elemelerinde de sporcularımızın iyi bir oyun ortaya koyacaklarına inanıyorum. Onlara çok güveniyoruz."

Bayanlarda müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle:

Alikahya - İTÜ Spor Kulübü: 11-7
Ejder Spor Kulübü - Yakutiye Gençlik Spor: 9-4
Erzurum Gençlik Spor Kulübü - Narman Spor Kulübü: 2-9
TEİAŞ Spor Kulübü - Nene Hatun Spor Kulübü: 11-8

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!