Türk hocayı işaret etti

Güncelleme Tarihi:

Türk hocayı işaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2011 00:00

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, milli takımların hocasının, sporcularıyla aynı dili konuşması gerektiğini söyledi.

GENÇLİK ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye’nin spor gündemine ilişkin önemli açıklamalar yaptı... Milli takımların hocasının, o takımla aynı dili konuşması gerektiğinin herkesin seslendirdiği bir görüş olduğunu ifade eden Kılıç, “Ama bulunduğumuz takvim itibariyle teknik direktör Hiddink’i eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Çünkü play-off’a gidiyoruz” dedi. Bakan Kılıç’ın diğer mesajları şöyle:

Süper Lig’de play-off sisteminin uygulanmasını biz istemedik, görüşümüz de alınmadı. Sisteme yönelik şu ana kadar kulüplerin bir sıkıntısı yok.

Kadınlar ve çocukların maçlara ücretsiz alınmasıyla ilgili TFF’nin politikasını doğru buluyorum. Şimdi kadınlar biraz maçlara gitsin, erkekler dizi izlesin.

Şike iddialarına yönelik soruşturmada işin yargı boyutu ile UEFA talimatnameleri ayrı devam eden iki süreç. Yargı süreçlerine yönelik bizim bir müdahalemiz söz konusu olmaz.

Taraftarlar puanların alın teri ile kazanılması noktasında hemfikir. Dünyanın çok ülkesinde tartışıldı. Bizde geç bile kalındığı söylenebilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!