Türk hayranlarıyla başı dertte

Güncelleme Tarihi:

Türk hayranlarıyla başı dertte
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2014 14:20

Dün gece G.Saray’ın başarılı eldiveni Muslera, resmi twitter hesabından Türkçe bir mesaj paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Muslera, kız arkadaşı Patricia Callero’ya twitterda takipçisi olan Türk kadın hayranlarının hoş olmayan mesajlar atmaları üzerine bu duruma tavrını koydu. Uruguaylı kaleci, kız arkadaşı Callero’yu Türk kadınlarının rahatsız etmesi üzerine özel olarak mesajı Türkçe olarak yayınlayıp , “Bazı takipçilerimin kız arkadaşımı twitter ve facebook undan taciz etmeleri gerçekten çok iğrenç ve çok saygısızca” diye yazmıştı. Ve Muslera’nın bu mesajı neden yayınladığı da ortaya çıktı.

CALLERO’YA TÜRKÇE, İSPANYOLCA VE İNGİLİZCE MESAJLAR
Galatasaray’ın başarılı kalecisinin kadın hayranlarının Muslera’nın kız arkadaşı Callero’ya “ Onu bırak”, “ Muslera bizim. Sana uyuz oluyoruz” “ Onu bizden çalamazsın” gibi sürekli olarak Türkçe, İspanyolca ve İngilizce mesaj atıp Uruguaylı kalecinin kız arkadaşını hem twitter hem de facebook hesabından sürekli taciz etmeleri üzerine bu yola başvurduğu belirtildi.

TÜRK HAYRANLARININ KISKANÇLIK KRİZİ
Muslera’nın Türk kadın hayranlarının kıskançlık krizi ile kız arkadaşı olan Callero’ya attığı mesajlar nedeni ile rahatsızlığını twitter üzerinden duyurmuş oldu.

HUKUKİ BOYUTA TAŞIMAK İSTEDİ
Uruguaylı kalecinin, şu anda bu yaşanan ve kendisini rahatsız eden olayın hukuki boyuta taşıyacak dozda olmadığı ve buna gerek olmadığını söylediği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!