Turizmle ilgili hareketli dönem

Bugün astrolojik açıdan önemli bir değişiklik meydana geliyor ve Mars burç değiştiriyor.

Aslan burcuna giren Mars, görkemli konular, gösterişli ve lüks harcamalar yapılabilir. Sahne ve sergilerle ilgili çalışmaların hızlanacağı bu devre içinde turizmle ilgili konular son derece hareketli bir döneme giriyor.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olan Aslanlar ve Kovalar bu dönem içinde hem kendilerini, hem de çevrelerini zorlayabilir ve yapabileceklerinin üzerinde sorumluluklar alabilirler.

Ayrıca Boğa ve Akrepler de gökyüzünün bu konumundan sert etkiler alıyorlar.

Yengeç burcunun özellikleri

Yaz mevsiminin başlangıcı olan 22 Haziran ile 22 Temmuz günleri arasındaki dönemi yöneten Yengeç burcu, Zodyak’ın dördüncü burcudur. Meyvelerin olgunlaşmaya başladığı, tabiatın verimli olduğu bu dönem sıcak, sakin ve korunma ihtiyacının arttığı bir devredir. Yengeç insanları da içine doğdukları bu dönemin bütün özelliklerini gösterirler. Son derece sakin, kendini göstermekten pek hoşlanmayan, korunma ve koruma duygusu gelişmiş tiplerdir. Bu nedenle evlerine son derece düşkün, aile ve çocuklar konusunda hassas ve anneleriyle ilişkileri güçlüdür. Özellikle anneleriyle aralarındaki görünmez bağ öylesine kuvvetlidir ki, dışardan bakıldığı zaman bu durumu anlamak pek mümkün olmaz. Yengeç insanlarının acıma duyguları, şefkat ve bağlılıkları öncelikle yuvalarını korumaya yönelik tutumları dikkat çekicidir. Son derece lezzetli yemekler yaparak dostlarını evlerinde ağırlamaktan hoşlanırlar. DBazen müthiş hayaller kurarak kendilerine hayal dünyası yaratır ve bu dünyaya kendilerini hapsedebilirler. Özellikle çok fazla kırıldıkları zaman kendi kabuklarına çekilip kendi dünyalarında yaşamayı tercih edebilirler. Böyle bir durum Yengeç insanlarının dış dünyaya karşı soğuk ve kapalı olmasına neden olabilir. Tabii bunun sonucunda depresyona kolay girebilirler. Ve bir Yengeç depresyona girdiği zaman etrafındaki kişileri de kendileriyle birlikte depresif duruma çekebilirler. Çünkü son derece etkileyicidirler. Kendilerini olduğu gibi yansıtma özellikleri vardır. Aynı zamanda karşılarındaki kişiye de ayna olurlar. Onların bu özelliği çoğu zaman insanlara çok çekici gelir. Çünkü sıkıntılarını ve çözüm getiremedikleri durumları kolay anlayan Yengeç insanları psikoloji bilmeseler bile karşılarındaki kişiyi rahatlatmayı başarırlar.

MEKTUPLAR

RUMUZ: ASLAN

Kendinizi biraz rahat bırakın ve olayları anlamaya çalışın. Aslında iyimser olduğunuz bir dönemdesiniz. Ancak bir süredir Neptün döngüsü yaşıyorsunuz. Aynı zamanda Yükselen burcunuz Kova olduğu için ve Neptün, Kova burcundan sizi tetikliyor ve endişelerinizi, kaygılarınızı arttırıyor. Halbuki bu enerjiyi yaratıcı yönde kullanabilirsiniz. Bunun için kaygılardan uzaklaşın ve dikkatinizi ne yapmak istediğinize odaklayıp hayal gücünüzü bu alanda kullanmaya çalışın. Böylece sözünü ettiğiniz kayıplar dönemini kazanca çevirebilirsiniz. Ayrıca Neptün döngüsü bitmek üzere ve Eylül sonu Ekim ayları sizin için daha verimli ve şanslı bir dönem olacak.
Yazarın Tüm Yazıları