Transferin gözdeleri

Güncelleme Tarihi:

Transferin gözdeleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2003 02:13

OKAN KOÇ

Herkese inanacak kadar saf ve temiz. İki şeye hemen tepki gösterir. Oyundan alınmaya ve eleştirilmeye. Çanakkale'deki sevgili için yaptığı kaçamaklar yüzünden az mı ceza aldı.

SİNAN KALOĞLU

Türkiye'de kendi tipinde bir golcü olmadığına inanıyor. Lakabı Ferreri Sinan. Ama Mercedes kullanıyor. Çapkın da olsa, cinselliğin, mesleğinin önüne geçmesine izin vermediğini söylüyor.

AHMED HASSAN

Dinsel inançları çok güçlü. Koşullar ne olursa olsun, orucunu bozmaz. Bu konuda ne yönetici ne de teknik adam dinler. Maç öncesi soyunma odasında El Saka ile namaz kıldığı herkesce bilinir.

SELÇUK ŞAHİN

Fenerbahçe'den teklif alınca telefonları daha çok çalmaya başladı. Telefondaki bayanlar, Selçuk'un transferden aldığı parayı soruyorlardı. Artık aşka inanmıyor Selçuk...

MARCELLE AURELIO

Sosyal yaşamında sorunlu. Sahada kişilikli, savaşcı ve yararlı. Samet Aybaba onun sahadaki halini yere göğe sığdıramaz. Övgüler yağdırır. Geceleri, lüks otellerde görülür.

CESAR PRATEZ

Rumen hoca neler yaptı da, bu sevimli, uysal ve herkese dost Pratez'in kafasını bozdu. Elinden incil'i hiç düşürmez. Dini kitaplar okur ve İsa resimli tişortlar giyer.

Ve

Diğerleri Korkut GÖZE’nin kaleminden yarından itibaren

Hürriyet’te
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!