Transfere izin vermeyen babaya araba çarptı!

Güncelleme Tarihi:

Transfere izin vermeyen babaya araba çarptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 17:31

Liverpool'un kadrosuna katmaya çalıştığı Kızılyıldız'ın genç futbolcusu Marko Grujic'in transferi beklenmedik olaylar zincirine yol açtı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde 5 milyon sterlin (22 milyon TL) karşılığında transferin bittiği yönündeki haberlere Marko Grujic'in babası Goran, "Oğlumu yok etmelerine izin vermeyeceğim. Pasaportu benim elimde" ifadeleriyle karşı çıktı.

Oğlunun daha çok genç olduğunu söyleyen ve Kızılyıldız ile şampiyonluk yaşaması gerektiğini belirten baba Goran, "Kızılyıldız yöneticileri her gün 10 kez oğlumun sözleşmeyi imzalaması için arıyor ve baskı kuruyorlar. Gerrard'ın 8 numaralı forması onu bekliyormuş, Klopp oradaymış, milyonlarca Euro vereceklermiş. Kulübün oyuncularına yapacağı ödemeyi bu transfere bağlamışlar. O kadar çok baskı kuruyorlar ki artık polis çağırmayı düşünüyorum. Biz Liverpool'la konuşmadık. Udinese ve Anderlecht'ten insanlar geldi. Oğlumu izlediler ve geleceğine dair sohbetler yaptık ama transfer hiç konuşmadık. Ve birdenbire bir Liverpool hikayesi ortaya çıktı. Herkes şunu bilsin Marko'nun pasaportu benim elimde ve hiçbir yere gitmiyor. Oğlum U20 ile dünya şampiyonu oldu. Kızılyıldız ile de aynı yolda. Şimdi değil ama önümüzdeki yaz Liverpool onu yeniden isteyecektir" diye konuştu.

Haberin Devamı

'PASAPORTU BENDE' DEDİ, ARABA ÇARPTI
Baba Goran Grujic’in bu açıklamalarından bir gün sonra oldukça ilginç bir olay yaşandı. Yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen Goran Grujic, kırmızı ışıkta bir aracın kendine çarpmasıyla birlikte hastanelik oldu. Görgü tanıklarının iddiasına göre çarpmanın etkisiyle arabanın arkasına savrulan Grujic, kazayı büyük yara almadan atlattı. Tedavisinin ardından uzun bir süre müşahede altında tutulan Goran, ardından taburcu edilerek evine gönderildi. Marko’nun babasının transferi engellediği için mafya tarafından farklı bir şekilde uyarıldığı da iddialar arasında yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!