Trabzonsporlu oyuncular kokteylde

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporlu oyuncular kokteylde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2009 16:50

Trabzonsporlu futbolcular Serkan Balcı, Giray Kaçar, Gustavo Colman ve Hrvoje Cale, bordo-mavili kulübün giyim sponsoru RAMSEY'in düzelediği çekilişte hediye kazanan taraftarlar için verilen kokteyle katıldı.

Taraftarların ilgisiyle karşılaşan bordo-mavili futbolcular, talihlilerin forma, top ve kombine kartlardan oluşan hediyelerini verdiler.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyunculardan Serkan Balcı, beklentilerinin bu yıl şampiyonluk olduğunu belirterek, “Trabzonspor, büyük bir camia ve her yıl şampiyonluğa oynar. Bu yıl da şampiyonluğa oynayacağız. Geçen yıl şampiyonluk göremedim. 2 yıl daha kontrat yaptım. İnşallah bu yıl şampiyonluğu görürüm” dedi.

Hazırlık kamplarının iyi geçtiğini kaydeden Serkan Balcı, “5 galibiyet ve 1 beraberlik elde ettik. Sivasspor maçıyla lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu yıl ligde daha iyi şeyler yapmak amacındayız” diye konuştu.

Serkan Balcı, Fenerbahçe'de Daum'un ilk döneminde sağ bek olarak forma giymeye başladığını anlatarak, “Orada 3, burada da 2 yıl olmak üzere 5 yıl bu mevkide oynadım. Gençlerbirliği'nde orta saha oynamıştım. Bir sorun yaşamıyorum bana görev verildiği sürece bu mevkide oynarım” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un şampiyonluğa oynayan rakiplerinin isim yapmış futbolcular aldığını ifade eden Serkan Balcı, şöyle konuştu:
“Geçen sene biz flaş transferler yapmıştık. Bu yıl da eksik yerlere transferler yapıldı. Aramıza 1-2 futbolcu daha katılacak belki. Bizim için her şey iyi gidiyor. Geçen yıl yeni bir takımdık, bu yıl oturmuş bir takımız. Herkes ne yapacağını biliyor. Takım halinde iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum.”

Serkan, Hugo Broos'un güleryüzlü ve disiplinli bir teknik direktör olduğunu kaydederek, “İşini zamanında yapan, işine odaklanan bir isim. Pozitif etkisi oluyor. Şu anda bizim için görünen her şey güzel. Her şey iyiye gidiyor. inşallah bu güzellik bozulmaz” dedi.

GİRAY: “3 KULVARDA YARIŞACAĞIZ”

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Giray Kaçar da Trabzonspor'un hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu belirterek, “Bu yıl UEFA, lig ve kupa olmak üzere 3 kulvarda yarışacağız. Hazırlık maçlarında 5 galibiyet, 1 beraberlik aldık. Galibiyetle lige başlamak istiyoruz. Sivasspor maçı önemli. Bu yılın geçen sezona oranla daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

Bordo-mavili takımda rekabet ortamının bulunduğunu anlatan Giray, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kim hak ederse takımda oynayacağını düşünüyorum. Biz de hocamızdan bu güveni aldık. Samimi olduğunu hissettik ve elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz. Trabzonspor forması için kim hayırlıysa, kim en iyisiyse onun oynamasını istiyorum. 24 yaşına geldim ve oynamak istiyorum. Bizim takımımızda kim oynarsa, sahaya kim çıkarsa elinden geleni yapıyor.”

Trabzon'da sokakta sürekli şampiyonluk konuşulduğunu anlatan Giray, “Bu Trabzon'da inkar edilemez bir gerçek. Elimizden geldiğince mücadele sergilemek istiyoruz. Bu yıl daha hırslı, azimliyiz. Trabzon'u daha iyi benimsedik. Bu sene taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.
Sivasspor deplasmanında iyi futbol oynayıp, galibiyetle dönmek istediklerini kaydeden Giray, “Lige nasıl başlanırsa öyle gider. Moralli bir şekilde ligin sonuna kadar gitmek istiyoruz. Birinci maç ile 34. maç bizim için fark etmez” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!