Trabzonspor'da yeni hedef Marcelinho ve Ricardinho

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda yeni hedef Marcelinho ve Ricardinho
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2006 12:50

İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Brezilyalı Marcelinho ve Ricardinho'yu listeye aldı. Brezilyalı teknik adam Lazaroni'nin bu iki futbolcuyu ikna etmeye çalışacağı bildirildi.

Trabzonspor yönetimi, takıma katmak istediği Marcelinho ve Ricardinho'yu ikna etme görevini Brezilyalı yeni teknik direktör Lazaroni'ye verdi. Lazaroni'nin de ısrarla istediği Hertha Berlinli Marcelinho, bordo mavililerin transfer listesinin ilk sırasında yer alıyor. Marcelinho'nun çok kaliteli bir oyuncu olduğunu kaydeden Lazaroni, yönetime de transferin gerçekleşmesi halinde takıma müthiş bir katkısının olacağını söyledi.

Hertha Berlin'de mutsuz olduğunu her fırsatta dile getiren Marcelinho'nun daha önceki, “Lazaroni'nin olduğu her yere giderim“ açıklamasının transferin gerçekleşme ihtimalini yükselttiği kaydedildi.

Marcelinho'ya bir an önce nokta koymak isteyen yönetimin şu anda Brezilya milli takımının Dünya Kupası kadrosundaki Ricardinho'yla da anlaşma zemini arayacağı bildirildi.

Bordo mavililer, 2 Brezilyalı'yla anlaşma sağlayamaması durumunda ise Almanya'nın Mainz takımında forma giyen Mısırlı Mohamed Zidan'la temasa geçeceği, transfer listesinde ayrıca İnter'in yıldız futbolcusu Stankoviç'in de yer aldığı ifade edildi.

İÇERİDE TARAMA SÜRÜYOR

Yurt içinde Denizlisporlu Mustafa Keçeli ve Malatyasporlu Bilal için girişimlerini sürdüren yönetim, bu iki futbolcuya  yeni teklif yapmayı  kararlaştırdı. Bordo mavililerin Ankarasporlu Musa Büyük, Samsunsporlu Adnan, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Murat Ocak, Bayer Leverkusen'in genç milli forveti Tevfik Köse ve Nac Breda takımında forma giyen Aykut Demir için de girişimlerine devam ettiği öğrenildi.

 MARSİLYA  WANCHOPE'U İSTİYOR

Yönetimin Fatih Tekke'nin takımdan ayrılma ihtimalini göz önüne alarak yerine düşündüğü Kostarikalı Wanchope'nin talipleri çoğaldı. Sorunlu yaşantısı ve geçirdiği sakatlıklar nedeniyle transferinde tereddütler olan golcü oyuncuya Fransa'nın ünlü kulüplerinden Marsilya'da talip oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!