Trabzonspor'da revizyon beklentisi

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda revizyon beklentisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2009 13:01

Trabzonspor'da son haftalarda alınan başarısız sonuçlar sonrası teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda revizyona gitmesi bekleniyor. Tüm futbolculardan hazır olmalarını isteyen Yanal, formsuz futbolculara gözdağı verdi.

Haberin Devamı

Turkcell Süper Ligi'nde son haftalarda yaşanan puan kayıplarından sonra formsuz futbolcuları uyaran ve yedek oyunculara da, 'Hazır olun' mesajını veren Ersun Yanal'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi takımda mini bir revizyona gitmesi bekleniyor. Kaleye sakat olan Sylva'nın yerine Tolga'yı hazırlayan Yanal'ın, savunmada ise Song - Egemen ikilisinin form grafiklerine göre birini kenara alıp Giray'ı oynatabileceği belirtildi. İleride ise Gökhan - Umut ikilisinden birini kulübeye çekerek tek forvete dönmeye hazırlanan Yanal, kanatları ise Alanzinho ve Yattara'yla güçlendirip, Colman'ı serbest oynatmayı düşünüyor.

ALANZİNHO TRABZON'DA ÇOK MUTLU

Trabzonspor'un devre arasında Norveç'in Stabaek takımından yüksek bir bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Alanzinho, Trabzon'da mutluğu olduğunu söyledi. Alanzinho, yedek kaldığı maçlarda üzüldüğünü ancak çok çalışarak formayı kapacağını belirterek, "Eksiklerimi gideriyorum ve tamamen hazır olduğumda formayı bir daha çıkarmayacağımı düşünüyorum. Trabzon küçük ve futbolla yatıp kalkan bir şehir. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Trabzonspor, gelecek hafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçır hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı kondisyon çalışmasıyla sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Gökhan, Song ve Cale ile sakatlığı bulunan Sylva katılmadı. Futbolcular sabah idmanında ısınma hareketleri yaparken daha sonra gruplar halinde verilen program doğrultusunda salonda çalıştı.

TRABZONSPOR'UN CEZASI ONANDI

Trabzonspor'un Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Trabzonspor - Galatasaray maçında taraftarların neden olduğu olaylar gerekçesiyle kulübe verilen 20 bin TL'lik para cezasına yaptığı itiraz tahkim kurulu tarafından reddedildi. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, Tahkim Kurulu tarafından kulübe gönderilen yazıda itirazın reddedildiği vurgulandı.

Haberin Devamı

BASKETBOLDA KRİTİK SINAV YARIN

Beko Basketbol Ligi'ne çıkmak isteyen Trabzonspor, Play - Off grubu ilk maçında yarın saat 16.00'da 19 Mayıs Spor Salonu'nda Genç Banvitler ile karşılaşacak. Basketbol Şubesi'nde sorumlu Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Celil Hekimoğlu, bu maçta taraftarların desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını belirterek, "İkinci ligi lider olarak tamamlamıştık. Play - Off maçlarında da iyi bir performans sergileyip adımızı Beko Basketbol Ligi'ne yazdırmak istiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!