Trabzonspor'da armalar yok oldu

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda armalar yok oldu
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 21, 2010 00:00

Dünya devi Liverpool'a kendi evinde kafa tutan Trabzonspor, Anfield Road'ta 'armasız' kalınca ortaya bu görüntü çıktı!

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'DAN LOGO TEPKÄ°SÄ°

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Liverpool'la karşılaşan Trabzonspor, rakibine 1-0 yenilmesine rağmen oynadığı futbolla büyük alkış aldı. İlk yarının son anlarında yenilen şanssız golle Anfield Road'tan avantajla dönme şansını kaçıran bordo mavili temsilcimiz, buna rağmen tur şansını sürdürdü.

Ancak rakibinin adına bakmadan sahada başabaş bir oyun sergileyen Trabzonsporlu oyuncularda önemli bir eksik dikkatlerden kaçmadı.
 
ARMALAR YOK OLDU

Bordo mavili formayı İngiltere'de başarıyla temsil eden oyuncular, maçın büyük bölümünde armasız formalarla sahada kalması görenleri hayrete düşürdü. Özellikle Trabzonspor taraftarların sert tepkisini çeken bu durum, ortaya bu görüntüleri çıkardı.

Dikişli formaların oyuncuları rahatsız etmesi nedeniyle uygulanmaya başlanan 'yapıştırma' taktiğiyle armaların formalara yapıştırılması, deformasyonu da hızlandırıyor. Dün oynanan karşılaşmada zaman zaman yağmurun da yağmasıyla bu deformasyon daha da hızlandı. Bunun sonucunda da bazı futbolcuların formasının sol tarafında bulunması gereken Trabzonspor armasının yerinde yeller esti.
 
TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Haberin Devamı

Trabzonspor'un Liverpool ile oynadığı maçta elde edilen skorun değil de formanın üzerindeki baskı olan Trabzonspor logosunun kopmasını ön plana çıkaranlara yönetimden tepki geldi. Formaların üzerindeki Trabzonspor logosunun yapıştırma olduğunu söyleyen Genel Sekreter Hasan Yener, "Bu bir baskı hatasıdır ve maç içerisinde hızlı deformasyon sonucu kopmuştur. Maçla ilgili olarak sadece bunu ön plana çıkarmaya çalışanlar art niyetli kişilerdir. Biz Liverpool'da göğsümüzdeki Türk Bayrağı ile en iyi şekilde mücadele ettik" diye konuştu.

 

Trabzonsporda armalar yok oldu
Â
Trabzonsporda armalar yok oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!