Trabzonspor’da sıkıntılı dönem

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor’da sıkıntılı dönem
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2009 00:00

11 gün sonra olağanüstü genel kurula gidecek olan bordo mavililerde teknik direktör belirsizlği sürüyor. Yönetim, görüştüğü 4 teknik adamdan sonuç alamadı.

TRABZONSPOR’da 11 gün sonra yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesi başkan Sadri Şener’in yeni bir yönetim listesiyle adaylığını açıklaması beklenirken, teknik adam sorununun çözüme kavuşturulamaması sıkıntı yaratıyor.

Kongrede başka aday çıkması beklenmezken, Şener’in listesini Trabzonlu işadamları ile güçlendireceği, bu isimler arasında Ahmet Ağaoğlu, Süleyman Varlıbaş ve Murat Türkoz’un isimlerinin ön plana çıktığı öğrenildi.

Bugüne kadar 4 teknik adamla ciddi şekilde görüşen bordo mavili yöneticiler, hiçbirinden istediği sonucu alamadı. Şenol Güneş için kulübü FC Seoul’den izin koparamayan bordo mavililer, prensip anlaşmasına vardıkları Samet Aybaba’dan ise camiadan gelen tepkiler nedeniyle vazgeçti.

İki aday daha var

İki yerli teknik adamın ardından yabancılara yönelen bordo mavili yönetim, İstanbul’a getirttiği İskoç teknik adam Graeme Souness’ta yüksek ücrete takıldı. Ardından ise Sven-Goran Eriksson ile Lizbon’da masaya oturan Karadeniz ekibinin yöneticileri, İsveçli teknik adamdan da istediği cevabı bir türlü alamadı. Eriksson’un sürekli ekstra düşünme zamanı istemesi nedeniyle sıkıntıya giren başkan Sadri Şener, İtalyan teknik adam Alberto Zaccheroni ve Boşnak Vahid Halilhodzic’le görüşmelerini sürdürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!