Trabzon'da Waehling dönemi

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda Waehling dönemi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavili yönetim büyük bir sürpriz yaparak, Danimarka'lı ünlü teknik direktör Jürgen Waehling ile anlaştı. İkinci Başkan İsmail Demir, dün Almanya'da görüştüğü ünlü çalıştırıcının önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek imza atacağını söyledi.

TRABZONSPOR, Danimarkalı ünlü teknik direktör Jürgen Wahling ile prensipte anlaştı. Trabzonspor İkinci Başkanı İsmail Demir, Hamburg yakınlarındaki Quickborn'da görüştüğü 58 yaşındaki Waehling'le prensipte iki yıllığına anlaştıklarını belirterek, ‘‘Önümüzdeki hafta İstanbul'da imza atacağız’’ dedi. Sadece Hürriyet'in izlediği, görüşmeden oldukça memnun ayrıldığını söyleyen Demir, Waehling'e ödenecek transfer ücreti konusunda açıklama yapmadı.

KARİYERİ ÇOK PARLAK

Danimarka'da büyük kariyer sahibi olan Waehling, bu ülkenin birinci lig takımlarından Kopenhagen, BK 1903 ve Eschberg'i çalıştırdı. Bu süre içinde 2 kez lig şampiyonluğu sevinci yaşayan ünlü çalıştırıcı, Eschberg'e de Şampiyon Kulüpler Kupası'nda final oynattı. Waehling, Almanya'da Hannover 96 ve St.Pauli'yi ikinci ligde şampiyon yaparken, 1. lig takımlarından Werder Bremen'i de çalıştırdı. Norveç'in ünlü ekibi Rosenborg'da 3 sezon görev yapan Wahling son üç yıldır Hamburg'da menajerlik yapmıştı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!