Trabzon'da kazan kaynıyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda kazan kaynıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2010 16:21

Trabzonspor'dan kaçarak İstanbul'a giden ancak oradan ülkesine gitmeyi bir türlü beceremeyen Teofilo ile kulüp arasındaki ipler iyice geriliyor.

TEOFİLO HAVAALANINDA KALDI 

Sürekli olarak İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalar yapan ve sanki bir dram yaşıyormuş gibi gözüken Teofilo ile ilgili olarak Asbaşkan vekili Hasan Yener, sert konuştu. Yener, futbolcunun Trabzon'dan izinsiz olarak kaçtığına vurgu yaparak, "Kim ne derse desin, kim ne konuşursa konuşsun. Biz bu işi uzatmayacağız. Kimsenin bizden alacağı yok. Parasını almıştır. FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu talimatları neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Bizim haklılığımız ortada" diye konuştu.

ÜÇLÜ ZİRVEDEN DE SONUÇ ÇIKMADI

Bu arada dün akşam Başkan Sadri Şener, Genel Sayman Mahmut Aksu ve Teofilo'nun menajeriyle İstanbul'da yapılan üçlü zirveden de sonuç çıkmadı. Teofilo'nun sürekli olarak sağlık sorunlarını öne sürmesi karşısında kulüp sitesinden yayınlanan sağlık raporlarını gösteren Şener, "Burada mağdur olan Teofilo değil, biziz. Biz onu kovmadık o kaçıp gitti. Attığı gollerle kendisine yönelik beklentimizi artırmıştı ama şimdi bizi yarı yolda bıraktı. Biz susacağız kurallar konuşacağız" dedi.

MENAJERİ TEOFİLO'YU UYARDI: "HAKSIZSIN"

Öte yandan Teofilo'nun menajerinin de futbolcuyu uyararak, "Hiç haklı tarafımız yok. Kulüp sana karşı ödemelerini zamanında yapmış. Sağlık raporları da var. Bu durumda seni FIFA nezrinde savunmamız zor gözüküyor. Trabzonspor'a geri dönmelisin" dediği belirtildi. Bu uyarılara rağmen ülkesine gitme taraftarı olan Teofilo'nun yanında bulunan çocukları J Lo ve Cristiano'nun da ilk eşinden olduğu ve şu andaki eşi ile yeni ikinci evliliğini yaptığı belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!