Trabzon'da hüsran: 2-1

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda hüsran: 2-1
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2001 01:33

Bordo mavililer, 3 puan için çıktığı karşılaşmada akıl almaz defans hatalarının kurbanı oldu. Samsunspor, Ertuğrul ve Mehmet Yılmaz'ın golleriyle ligdeki ilk galibiyetini aldı. Trabzonspor'un tek golünü Da Silva kaydetti.

Önceki hafta Diyarbakırspor'a 3-1 yenilerek liderliği kaybeden Trabzonspor, dün de sahasında Samsunspor'a teslim oldu: 2-1.

8. dakikada Salazar'ın büyük hatasından yararlanıp topu kapan Celil, müsait durumdaki Mehmet Yılmaz'ı gördü. Bu futbolcunun şutunda defanstan dönen topu Ertuğrul tamamladı: 0-1.

26. dakikada Ben Ofosu'nun ara pasıyla defansın arkasına sarkan Mehmet Yılmaz, kaleci Metin'le karşı karşıya kaldığı anda plaseledi: 0-2. İlk yarı bu skorla kapandı.

DA SİLVA YİNE YAZDI

50. dakikada Erman'ın serbest atıştan arka direğe gönderdiği topu Osman kafayla Da Silva'ya indirdi. Brezilyalı futbolcunun vuruşunda Allum'un müdahesine rağmen top çizgiyi geçti ve hakem golü verdi: 1-2.

73. dakikada Somers'in pasında kaleci Allum'la karşı karşıya kalan Da Silva, topa vurmak yerine çalım atmayı tercih edince Trabzonspor mutlak bir golden oldu. Karşılaşmayı Samsunspor 2-1 kazandı.


STAT: Avni Aker

HAKEMLER: Serdar Tatlı (*), Aykut Gümülü (**), Şahan Yılmaz (**)

TRABZONSPOR: Metin (*)- Macit (**), Salazar (*), Cem (*), Gökdeniz (*), Jarro (*) (Dk.46 Agustine *), Aurelio (*), Sommers (**) (Dk.79 Mehmet *), Erman (*), Zafer (*) (Dk.32 Osman **), Da Silva (**)

SAMSUNSPOR: Allum (***)- Baidoo (***), Ercan (***), Serkan Karababa (***), Müslüm (**), Mehmet Nas (**) (Dk.82 Serkan Dökme), Ben Ofosu (***), Phiri (*)(Dk.87 Adnan), Celil (****), Ertuğrul (**)(Dk.90 Hakkı), Mehmet Yılmaz (***)

GOLLER: Dk.8 Ertuğrul, Dk.26 Mehmet Yılmaz (Samsunspor), Dk.50 Da Silva (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: M.Nas, Ercan, Baido, Allum, Müslüm (Samsun), Osman (Trabzon)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!