Trabzon'a Konya freni: 0-0

Güncelleme Tarihi:

Trabzona Konya freni: 0-0
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2005 01:40

İki takımın da gol atmaktan çok yememeyi düşündüğü karşılaşma, daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçti. İlk yarıda Konyaspor, ikinci yarıda Trabzonspor etkiliydi. Ancak, az sayıdaki fırsattan yararlanamadılar.

SEZONA Kayserispor galibiyeti ile başlayan şampiyonluk adayı Trabzonspor, Konya’da takıldı. Bordo mavililer, 50 top kaybı ile oynadığı karşılaşmada, girdği az sayıdaki pozisyondan da yararlanamayınca golsüz beraberlikle sahadan 2 puan bıraktı.

İlk yarıda etkili olan taraf evsahibi Konyaspor’du. Zafer Biryol ve Erhan Albayrak’la gole çok yaklaşan yeşil beyazlılar, kaleci Jefferson engeline takılırken Trabzonspor, kontrataklarla şansını denedi. Bu yarıda sadece Fatih Tekke ile bir kez etkili atak geliştiren bordo mavililer gol atmaktan çok yememeyi düşünen bir düşünce içerisine girince devre golsüz sona erdi.

İkinci yarının ilk 10 dakikasında yine Konyaspor’un baskısı vardı. Zafer Biryol’la Trabzonspor kalesinde tehlike yaradan evsahibi ekip, daha sonra maçı kendi yarı alanında kabul edince Trabzonspor’a davetiye çıkardı.

Golü düşünmediler

Ancak, Trabzonspor’un da gol atmaya niyeti yoktu. Fatih Tekke, Jun ve Gökdeniz’in yakaladığı pozisyonlar golle sonuçlanmayınca karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Maçın genç hakemi, son 20 dakika içinde sertliğe göz yumunca, saha içinde zaman zaman tatsızlıklar meydana geldi. Karşılaşmanın 70. dakikasında Erhan Albayrak’ın Yattara’nın ayaklarına dalmasına kırmızı yerine sarı kart gösterince, iki takım oyuncuları arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşandı.

KONYASPOR : 0 TRABZONSPOR : 0

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Cüneyt Çakır (7), Kemal Yılmaz (7), Harun Taş (7)

SARI KARTLAR: Dk.70 Erhan Albayrak,

Dk.70 Yattara, Dk.89 Hasan Üçüncü

KONYA

Özden (6)

Yasin (6)

Ömer (7)

El Saka (7)

77 Erhan (7)

2 Batista (6)

(Dk.75 Eray 4)

Levent (6)

Zafer Demir (6)

(Dk.82 Erman 3)

Murat Hacıoğlu (5)

Zafer Biryol (5)

(Dk.75 Mustafa Er 4)

Tayfun (4)


TRABZON

Jefferson (6)

Emrah (5)

Erdinç (5)

Eller (5)

Celaleddin (6)

Hüseyin (6)

(Dk.87 H. Üçüncü )

7 Szymkowiak (5)

(Dk.57 İbrahim Ege 4)

Lee Yong (5)

Gökdeniz (5)

Yattara (4)

(Dk.73 Jun 5)

Fatih (5))
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!