Trabzon yıkıldı: 1-0

Güncelleme Tarihi:

Trabzon yıkıldı: 1-0
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2002 02:17

Cezası nedeniyle İstanbul'da oynadığı karşılaşmada varını yoğunu ortaya koyan Trabzonspor, kalesinde devleşen Süleyman'ı bir türlü geçemedi. Ali Tandoğan'la bir penaltı vuruşundan yararlanamayan Denizlispor, Coşkun'un golüyle yarı finale çıktı.

LİGDE sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda da hüsrana uğradı. Cezası nedeniyle İstanbul'da oynamak zorunda kalan bordo mavililer, Denizlispor karşasında da aradığı morali bulamadı ve kupaya çeyrek finalde veda etti: 0-1.

İlk yarıda rakibine oranla daha etkili ataklar geliştiren Denizlispor 43. dakikada öne geçti. Ali Tandoğan'ın soldan korner atışında kaleci Metin boşa çıktı. Topu önünde bulan Coşkun yakın mesafeden takımını 1-0 öne geçirdi. 58. dakikada Denizlispor penaltı kaçırdı. İlyas, Markov tarafından düşürüldü. Ali Tandoğan'ın atışını kaleci Metin kurtardı. Bu dakikadan sonra Trabzonspor daha çok rakip kalede görüldü. 66. dakikada Hami'nin korner atışında Da Silva'nın kafa vuruşunu kaleci Süleyman son anda kornere çeldi. Bordo mavililerin Hami ve Da Silva ile geliştirdiği bir çok tehlikeli atakta Denizlispor kalecisi Süleyman gole izin vermedi ve maç 1-0 sona erdi.


STAT: BJK İnönü

HAKEMLER: Musa Eryılmaz (**), Koray Gençerler (**), Altan Erden (**)

TRABZONSPOR: Metin (**)- Macit (*) (Dk.50 Osman **), Markov (**), Kürşat (**)- Hasan (*), Gökdeniz (**), Erman (**), Aurelio (**), Somers (**) (Dk.79 Jarro *)- Zafer (*) (Dk.58 Da Silva **), Hami (*)

DENİZLİSPOR: Süleyman (****)- Alper (***), Metin (***), Hietanen (***)- Ali Tandoğan (***), Bülent (**), Tolunay (**) (Dk.77 Serdal **), Levent (***), İlyas (**) (Dk.66 Timuçin **)- Veysel (**), Coşkun (**) (Dk.66 Coulibaly **)

GOL: Dk.43 Coşkun

KAÇAN PENALTI: Dk.58 Ali Tandoğan

SARI KARTLAR: Bülent, Alper, Serdal, Levent (Denizli), Kürşat, Erman (Trabzon)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!