Toshack'ın kozu Amokachi

Güncelleme Tarihi:

Toshackın kozu Amokachi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, Gaziantepspor'u Nijeryalı yıldızıyla devirmeyi planlıyor. Galli çalıştırıcı futbolcularının formundan memnun.

Övgüler

Beşiktaş, Teknik Direktörü Toshack futbolcularına övgü yağdırarak ‘‘Sezon başından bu yana en iyi dönemdeyiz. Futbolcularımın hepsi de kendilerini aştılar ve olağanüstü çalışıyorlar. Futbolcular arasındaki rekabet meyvesini vermeye başladı'' dedi.

TAM KADRO

Geçen hafta oynanan Maribor maçı sonrası futbolcular ile ilk kez sadece dün tam kadro çalıştığını belirten Toshack ‘‘Letchkov ve Oktay tam olarak hazır değiller. Mehmet ve Amokachi formlarının zirvesinde. Özellikle Amokachi verilen her görevi yerine getiriyor''

Kartal tam kadro çalıştı

Beşiktaş, bugün Gaziantepspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını, sabah yaptığı antrenmanla tamamlayıp kampa çekildi. Toshack yönetiminde uzun süredir ilk kez tam kadro çalışan siyah beyazlılar çift kale maç oynadı. Toshack, çift kale maç sırasında futbolcularını, sık sık uyarırken, Mustafa, attığı güzel gollerle az sayıdaki taraftardan alkış aldı.

Maribor'a taraftar akını

Beşiktaş Kulübü Menajeri Kadir Akbulut, Slovenya'nın Maribor takımı ile yapılacak rövanş maçına 600'ü aşkın taraftarın geleceğini belirtti. Akbulut, büyük bir taraftar kitlesinin takımı destekleyeceğini ifade ederek, ‘‘Maribor karşısında yabancılık çekmeyeceğiz. '' dedi.

Ali, Orhan ve Mutlu yok

Beşiktaş'ta geçen hafta Gençlerbirliği ile yapılan lig karşılaşmasında yer alan Ali, Orhan ve Mutlu dün Teknik Direktör Toshack tarafından Gaziantepspor maçı kadrosundan çıkarıldı. Dün yedek takım da çalışan Ali, Orhan ve Mutlu'nun moralinin oldukça bozuk olduğu gözlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!