Torku Konyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Torku Konyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 16:52

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Torku Konyaspor sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak. Her iki takımın da puanla ayrılmak istediği karşılaşmanın çekişmeli geçmesi bekleniyor. Peki, Torku Konyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Torku Konyaspor Mersin İdman Yurdu deplasmanında mücadele etmiş ve karşılaşmadan 2 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Trabzonspor ise Osmanlıspor’u evinde ağırlamış ve karşılaşmadan 2 – 1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Ligde üçüncü sırada bulunan Torku Konyaspor Ziraat Türkiye Kupasında Beşiktaş’ı da elemesinin ardından Trabzonspor karşılaşmasına rotasını çevirdi. Trabzonspor ise ligde 14. sırada bulunuyor.

TORKU KONYASPOR – TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Liig’in 24. haftasında oynanacak olan Torku Konyaspor – Trabzonspor maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 6 Mart 2016 Pazar

Maç Saati: 19:00

Stat: Konya Torku Arena Stadı

Maçın Hakemleri: Fırat Aydınus, Hakan Yemişken, Yusuf Bozdoğan

Haberin Devamı

Yayın: Lig TV

TORKU KONYASPOR – TRABZONSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Süper Lig’in merakla beklenen karşılaşmalarından olan Torku Konyaspor – Trabzonspor maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 100,00 TL

2. Kategori - 75,00 TL

3. Kategori - 40,00 TL

4. Kategori - 30,00 TL

5. Kategori - 25,00 TL

6. Kategori - 10,00 TL

Misafir  - 30,00 TL

Torku Konyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

TORKU KONYASPOR – TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Pazar günü gerçekleşecek olan Torku Konyaspor – Trabzonspor maçının muhtemel 11’leri;

Torku Konyaspor muhtemel 11: Kaya Tarakçı, Nejc Skubic, Volkan Fındıklı, Jagos Vukovic, Selim Ay, Kibong Mbamba, Amir Hadziahmetovic, Selçuk Alibaz, Riad Bajic, Mehmet Uslu, İbrahim Sissoko

Trabzonspor muhtemel 11: Onur Kıvrak, Jose Bosingwa, Mustafa Yumlu, Sefa Yılmaz, Serge Akakpo, Musa Nizam, Fatih Atik, Okay Yokuşlu, Erkan Zengin, Marko Marin, Muhammet Demir

TRABZONSPOR’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Süper Lig’de Torku Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ligde geriye düşmüş durumda. Ligde yeniden yükselmek ve moral bulmak için Torku Konyaspor maçına önem veren Trabzonspor ekibinde cezalı ve sakat oyuncular sıkıntı yaşanmasına neden oluyor.

Haberin Devamı

Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Trabzonspor kulüp başkanı Ahmet Çubukçu, Trabzonspor’un önünde zorlu bir süreç olduğuna değinerek, bu süreci en iyi şekilde geride bırakacaklarını söyledi.

Torku Konyaspor maçının zorlu olacağını söyleyen Ahmet Çubukçu, bütün planların galibiyet üzerine yapıldığının bilgisini verdi. Kenetlenmeye ihtiyaç olduğuna değinen Ahmet Çubukçu, tüm yönetimin ve futbolcuların Torku Konyaspor maçının önemli olduğunun bilincinde olduğunu belirtti.

Deplasmanda oynanacak olan maçta taraftarların desteğini isteyen başkan Ahmet Çubukçu, teknik heyetin ve futbolcuların sahada gerekeni yapacağını söyledi.

TÜRKİYE KUPASINDA TORKU KONYASPOR’UN ZAFERİ

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında evinde Beşiktaş’ı ağırlayan Torku Konyaspor, karşılaşmadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılarak bir üst tura çıktı ve Beşiktaş’ı eledi. Yarı finalde Fenerbahçe ile mücadele edecek olan Torku Konyaspor ligde de yoluna emin adımlarla devam ediyor.

MUHARREM USTA ANTRENMANDA TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Torku Konyaspor ile gerçekleşecek olan karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan Trabzonspor’u Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta yalnız bırakmadı. Teknik kadro ve futbolculara koral vermek isteyen Muharrem Usta, takımın yaptığı antrenmanı izledi.

Hami Mandıralı yönetiminde çıkılan son 6 resmi maçta 5 mağlubiyet alan Trabzonspor’un moralini yükseltmek için seferber olundu. Muharrem Usta antrenmana çıkacak olan futbolcularla sohbet ederek moral verdi. Daha sonra Hamı Mandıralı ile konuşan Muharrem Usta’nın takımla beraber deplasmana gideceği bilgisi verildi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Torku Konya maçının hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde basına kapalı bir şekilde idman yaptı.

Gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı süren Onur ve Mehmet katılmazken, Aytaç Kara ve Güray Vural ise takımdan ayrı düz koşu çalışması yaptı.

BAKMADAN GEÇME!