Torku Konyaspor – Medicana Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Torku Konyaspor – Medicana Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 15:24

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Torku Konyaspor evinde Medicana Sivasspor’u ağırlayacak. Çekişmeli bir müsabaka olacağı tahmin edilen karşılaşmada her iki takım da hanelerine 3 puanı yazdırmak için mücadele edecek. Peki, Torku Konyaspor – Medicana Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Osmanlıspor’u evinde ağırlayan Torku Konyaspor karşılaşmadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Medicana Sivasspor ise evinde Rizespor’u ağırlamış, müsabakadan 2 -1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Ligde 34 puanla altıncı sırada bulunan Torku Konyaspor 16. sırada bulunan Medicana Sivasspor’u yenerek hanesine 3 puan daha yazdırmak istiyor. Her iki takım da hazırlıklarını sürdürürken maçta neler yaşanacağı büyük merak konusu.

TORKU KONYASPOR – MEDİCANA SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

T. Konyaspor – M. Sivasspor karşılaşmasının detayları aşağıdaki gibidir;

Maç Günü: 19 Şubat 2016 Cuma

Maç Saati: 20:00

Stat: Konya Büyükşehir Stadı

Maçın Hakemi: Cüneyt Çakır

Yayın: Lig TV

TORKU KONYASPOR – MEDİCANA SİVASSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Haberin Devamı

Yarın akşam Konya’da gerçekleşecek olan T. Konyaspor – M. Sivasspor karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. 30 TL’den başlayan karşılaşma biletleri 100 TL’ye kadar devam ediyor. İşte detaylı maç bileti fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 100,00 TL

2. Kategori - 75,00 TL

3. Kategori - 40,00 TL

4. Kategori - 30,00 TL

5. Kategori - 25,00 TL

6. Kategori - 5,00 TL

Misafir - 30,00 TL

Torku Konyaspor – Medicana Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

MEDİCANA SİVASSPOR TORKU KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile mücadele edecek olan Medicana Sivasspor karşılaşma için hazırlıkalrını sürdürüyor. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana koşuyla başlayan Sivasspor oyuncuları, koordinasyon ve kondisyon çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç ile idmana devam etti. Antrenmanın bir bölümünde bazı futbolcular şut çalışması yaparken, sakatlıkları bulunan Erkan Kaş ve Djakaridja Kone antrenmana katılmadı.

Çift kale maçın ardından soğuma hareketleriyle idman sonlandırıldı.

TORKU KONYASPOR MEDİCANA SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKALRINI SÜRDÜRÜYOR

Haberin Devamı

Ligin 22. haftasında yarın akşam Medicana Sivasspor’u konuk edecek olan Torku Konyaspor maç için hazırlıklarını devam ettiriyor. Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana serbest koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan Torku Konyaspor oyuncuları, sonrasında iki gruba ayrılarak pas çalışması yaptılar. Top kontrolüne dayalı pas çalışması yapan Torku Konyaspor idmanı taktik çalışmasıyla sonlandırdı.

TORKU KONYASPOR BASIN SÖZCÜSÜNDEN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Torku Konyaspor basın sözcüsü Ahmet Baydar, yarın akşam gerçekleşecek olan karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Saha ve seyirci avantajını kullanarak Medicana Sivasspor karşısında galip gelmeyi amaçladıklarını belirten Ahmet Baydar, en son ligin 3. haftasında Galatasaray karşısında yenilgi aldıklarını da hatırlattı.

Haberin Devamı

Zorlu bir karşılaşma olacağına dikkat çeken Ahmet Baydar, Sivasspor’un evinde kaybetmek istemediğini belirtti. Galip gelerek bu haftayı kayıp vermeden atlatmak istediklerine değinen Ahmet Baydar, seyircileri Sivasspor’u desteklemeye davet ettiğini söyledi.

BAKMADAN GEÇME!