Toraman antrenmana çıktı

Güncelleme Tarihi:

Toraman antrenmana çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2011 00:00

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Haberin Devamı

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlarda bulunan Tomas Sivok, Filip Holosko, Ricardo Quaresma, Ekrem Dağ, Veli Kavlak, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Necip Uysal ve Burak Kaplan katılmadı.

Çalışmada ayrıca, tedavilerine devam edilen Hugo Almeida, Guti Hernandez ve bağırsak enfeksiyonu geçiren Fabian Ernst de yer almadı.
Ersan Adem Gülüm yürüyüş ve koşu çalışması yaparken, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan İbrahim Toraman ise takımla birlikte çalıştı.

Basına kapalı gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlı oyuncuların, pas ve 5'e 2 çalışmasının ardından kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirdiği bildirildi. Kanat, frikik ve baraj çalışmaları da yapan Beşiktaşlı oyuncuların minik kale maç ile idmanı tamamladığı açıklandı.
Siyah-beyazlı ekip, Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haberin Devamı

Takıma 3 gün izin

Ligde son olarak Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşan, ancak bu maçın ardından rakiplerinin aksine çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta futbolcular, yarınki idmanın ardından 3 gün izin yapacak.

Siyah-beyazlı oyuncular, yarın sabah gerçekleştirilecek antrenmanın ardından 3 gün izne çıkacak. Beşiktaş, Kayserispor maçı hazırlıklarını 10 Ekim Pazartesi günü gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!