Tomas Jun'a talip var

Güncelleme Tarihi:

Tomas Juna talip var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2006 14:14

Trabzonspor'un gözden çıkardığı Çek oyuncu Tomas Jun'a, 3 Alman kulübünün talip oldu. Kulüp asbaşkanı Sayitoğlu, resmi tekliflerin gelmesini beklediklerini, gelecek bu tekliflere göre bir karar vereceklerini söyledi.

Kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Brezilya'da Ocak ayına kadar kiralık olarak oynayacak Fabiaono Eller'in haricinde 6 futbolcuyla sözleşmelerinin bulunduğunu ve bu nedenle şimdilik yabancı transferi gerçekleştiremediklerini belirtti.

Çek futbolcu Tomas Jun'a da sezonun bitiminin ardından ilk taliplilerin çıktığını belirten Sayitoğlu, “Wolsfburg'un da aralarında bulunduğu 3 Alman kulübü futbolcuya talip oldu. Biz de bu kulüplerden yazı istedik. Resmi tekliflerini bekliyoruz” dedi.

Sayitoğlu, resmi teklifler sonrasında futbolcunun satılık veya kiralık olarak verilebileceğini değerlendireceklerini de ifade ederek, ”Tekliflerin gelmesini bekliyoruz. Bu tekliflere göre bir karar vereceğiz” diye konuştu.

Bu arada Tomas Jun ile geçen sezon devre arasında Almanya'nın Wolsfburg ve Nunberg kulüpleri ilgilenmişti.
Tomas Jun'un verilmesi halinde bordo-mavili kulübün Kosta Rikalı Paulo Wanchope'nin transferinin gerçekleştirebileceği kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!