Tolga Deniz Aytöre: Bu adamlarla olmak istemiyorum

Güncelleme Tarihi:

Tolga Deniz Aytöre: Bu adamlarla olmak istemiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2015 14:36

Fenerbahçe Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Deniz Tolga Aytöre'nin istifa karara aldığı geçtiğimiz gün basına yansımıştı. Aytöre'nin 29 Nisan'da Başkan Aziz Yıldırım'a yazdığı istifa mektubunun içeriğine ulaşan Hürriyet, mektubun ayrıntılarını okurlarıyla paylaşmıştı. Tolga Deniz Aytöre bugün TV EM kanalına yaptığı açıklamalarda ise Başkan Yıldırım'a yazdığı mektubu doğrularken yeni dönemde yönetim kurulunda olmayacağını da belirtti: Bu adamlarla olmak istemiyorum...

Haberin Devamı

29 Nisan'da Başkan Aziz Yıldırım'a yazdığı mektupta bazı yönetim kurulu üyelerine isim vermeden suçlamalarda bulunan Aytöre, "Fenerbahçe Başkanı’na ve Fenerbahçe Kulübü’ne ihanetleri mahkeme kayıtlarıyla belgelenmiş kişilerle yönetim kurulunun mahrem kararlarını tahrifata uğratarak basına sızdıranların yeni yönetimde de yer alma ihtimalinin bulunması" satırlarına da yer vermişti.

Tolga Deniz Aytöre: Bu adamlarla olmak istemiyorum
FENERBAHÇE'DE ŞOK İSTİFA!



TV EM kanalının konu hakkındaki sorularını yanıtlayan Aytöre, "Mektup doğru, başkana yazılan ama içerik tam öyle değil. 29 Nisan'da benim başkanla paylaştığım şeyler var. Olay bundan ibaret ama bunun sızdıranların da Fenerbahçeli olduğu söylenemez" dedi.

Bu mektubun ve rahatsızlığının yeni yönetim listesinde yer alamayacak olmasından kaynaklı olduğu iddialarına ise Aytöre, "Ben mektubu zaten daha 25 gün önce, 29 Nisan'da vermişim Başkan'a... Zaten ben bu adamlarla olmak istemiyorum..." cevabını verdi.

Tolga Deniz Aytöre: Bu adamlarla olmak istemiyorum
İŞTE O MEKTUBUN AYRINTILAR: 3 TEMMUZ BOMBASI


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!