Teşekkürler Jeyan Abla

Güncelleme Tarihi:

Teşekkürler Jeyan Abla
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2003 01:30

Yeşilçam'da 1960'lı yıllarda çekilen salon filmlerinde, Belgin Doruk, Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Neriman Köksal ve Filiz Akın gibi dönemin en ünlü yıldızlarına sesiyle hayat veren ünlü dublaj sanatçısı Jeyan Mahfi Ayral, sekiz yıl aradan sonra ‘‘Ömerçip’’ filminde rol alan Aşkın Nur Yengi'yi seslendirdi.

Birçok ünlü stara kırgın olduğunu dile getiren Ayral'ın gönlünü Aşkın Nur Yengi aldı. ‘‘Bana kimse teşekkür bile etmedi’’ diyen Ayral'la bir araya gelen Aşkın Nur Yengi, ‘‘Size milyonların önünde teşekkür ediyorum’’ dedi. Ayral, Aşkın Nur Yengi'yi seslendirmekten çok mutlu olduğunu olduğunu belirterek şunları söyledi:

‘‘Sekiz yıl önce Ahu Tuğba'yı seslendirmiştim. Yıllar sonra böyle bir filmde Aşkın'ı seslendirmek tabii ki beni çok mutlu etti. Çünkü bildiğim bir inasan. Sanatını takdir ettiğim, şarkılarını çok sevdiğim biri Aşkın. Seslendirirken oyununa baktım, çok başarılı buldum. Gayet rahat olduğunu ve iyi bir oyun sergilediğini gördüm. O yüzden seslendirirken çok rahat konuştum...’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!