Tesekkürler anneanne

Güncelleme Tarihi:

Tesekkürler anneanne
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

10 Haziran Perşembe günkü düğün töreniyle ilgili olarak basın mensuplarına bilgi veren Hakan Şükür, ‘‘Nişanlım Beyda'yı tanışmam anneannem Remziye Güven sayesinde oldu’’ dedi.

G.Saray'ın ve Milli Takımın yıldız golcüsü Hakan Şükür, dün Hilton Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında, 10 Haziran Perşembe günkü düğün töreni hakkında bilgi verirken, nişanlısı Beyda Hanım'la tanışmasını anneannesi Remziye Güven'e borçlu olduğunu söyledi.

‘‘Yaşantımda anneannem Remziye Güven'in çok büyük izleri vardır’’ diyen sarı kırmızılı futbolcu şöyle devam etti: ‘‘Anneannem, bir aile ortamında Beyda'yı görüp beğenmiş. Geldi, bana söyledi. Benim de katıldığım aile arası bir toplantıda tanıştık. Ve bugünlere geldik. Anneanneme teşekkür ediyorum. Onun belki de üzerimde annemden çok hakkı vardır.’’

ZOR İKNA ETTİM

10 Haziran'daki düğünün çok güzel geçeceğine inandığını belirten Hakan Şükür, basın toplantısına Beyda'nın da katılması için uğraş verdiğini, ancak başaramadığını ifade ederek, ‘‘Zaten düğüne de zor ikna ettim. Sürekli medyanın gözü önünde olduğum için Beyda ile nişanlılık döneminde fazla gezme şansım da olmadı. O yüzden fazla göz önünde olmaktan hoşlanmıyor. Biz uyumlu bir çiftiz. İnşallah evliliğimiz ömür boyu mutlu bir şekilde sürer’’ diye konuştu.

Düğün hazırlıkları sırasında sık sık otele gelerek çalışmaları kontrol ettiğini sözlerine ekleyen Hakan, ‘‘Bu otelcilik çok zevkli bir iş. Futbolu bıraktıktan sonra bu işi yapmayı ciddi şekilde düşünüyorum’’ diyerek sözlerini esprili bir şekilde noktaladı.

RAKAMLARLA DÜĞÜN

Hilton Oteli'nin havuz başı 10 bin adet sarı kırmızı gülle süslenecek. Davetlilerin geçeceği yollar özel mumlar ve şamdanlarla donatılacak. Çiçek ve masa dekorasyonu için 40 kişi. Mutfak ve pasta yapımında 25, serviste ise 120 kişi görev alacak. Dev düğün pastası için bin 300 adet yumurta, 30 kilo un, 60 kilo şeker, 20 kilo çikolata, 15 kilo tereyağı ve 60 kilo şanti kullanılacak.

Mönüde yok yok

Hakan Şükür'ün seçimini yaptığı, Hilton aşçılarının da hazırladığı mönüde bakın neler var... Levrek ve Somon balığı rulo, Karides köşesi, Marmaris yeşillikleri, kokteyl sos ve Balsamico sirkesi, Sote bıldırcın göğsü ve mantar krep hamuru içerisinde şampanya, limon ve kiraz şerbeti, Fırında dana madalyonları, Siyah ‘Truffle’ sos ile dilimlenmiş fırın patates ve mevsim sebzeleri demeti, Tropikal meyveler ve çilek parfe portakal ve melba sos ile, Mevsim meyveleri kombinasyonu, Düğün pastası, kahve, İşkembe ve Mercimek çorbası...

Nikah havuzda kıyılacak

10 Haziran Perşembe günü dünya evine girecek olan Hakan Şükür'ün nikah töreni Hilton Oteli'nin havuzunun ortasındaki fiskıyelerin arasında kıyılacak. Havuzun ortası bir platform haline dönüştürülecek ve nikah da burada gerçekleştirilecek. Nikahtan sonraki 3 gününü Hilton Oteli'nde geçirecek olan genç çift, bu süre içerisinde kendilerine özel olarak tahsis edilen limuzin ile gezecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!