Terim'in heykeli dikilecek

Güncelleme Tarihi:

Terimin heykeli dikilecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2000 00:00

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in adını bir bulvara verip heykelini dikeceğini açıkladı. Adanalı teknik direktör Fatih Terim'in babası Talat ve annesi Nuriye Terim'i mütevazı evlerinde ziyaret edip bayramlaşan Durak, ‘‘Fatih Terim'in adının bir bulvara verilmesi ve heykelinin dikilmesi için ilk meclis toplantısında teklifte bulunacağım’’ dedi. Bünyamin YIL /ADANA (DHA)
Haberin Devamı

Dört gole bir gol bedava

ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, oğlu Hasan'ın izlediği Avrupa'daki maçlarda Galatasaray'ın hiç yenilmediğini, hatta Real Mallorca maçına kadar gol bile yemediğini söyledi. Yılmaz, son maçta G.Saray'ın bir gol yemesi üzerine Hasan'a, ‘‘Bir daha seni maça göndermeyeceğim’’ dediğini anımsattı. Bunun üzerine Hasan da, babasına, ‘‘4 gol atana bir gol bedava’’ yanıtını verdi.

Bırakma Hakan

G.SARAY'ın dün akşam oynadığı Göztepe maçı öncesinde takım stada hareket etmeden önce, otelin önünüde toplanan Galatasaraylı taraftarlar Hakan Şükür'e büyük tezahürat yaptılar. Hakan Şükür'ün sezon sonunda Avrupa'ya gideceğini açıklamasının ardından taraftarlar, ‘‘‘Bırakma bizi Hakan’’ diye tezahürat yaptılar.

Çok sıkı güvenlik

GÖZTEPE-Galatasaray maçı için İzmir polisinde izinler kaldırıldı. Bayram dolayısıyla izne çıkan polisler göreve çağrıldı. Dün akşam sadece Atatürk Stadı ve çevresinde 800 polis görev yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!