Telekom’un ayak sesleri

Güncelleme Tarihi:

Telekom’un ayak sesleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2006 00:00

Beko Basketbol Erkekler Birinci Ligi’ndeki Başkent temsilcilerinden Türk Telekom, Darüşşafaka karşısında aldığı farklı galibiyetle, bu sezon iddialı olduğunu ortaya koydu.

Samsun’da oynanan Türkiye Kupası grup maçlarını lider tamamlayarak, ilk sekize kalan, lige de Bursa deplasmanında Tofaş galibiyetiyle başlayan Başkent temsilcisi, seyircisi önünde ilk çıktığı sınavında Darüşşafaka’yı rahat geçti. Yeni transferleri ile kadro derinliği oluşturan mavi-beyazlılar, oyunun ilk yarısında 60 sayı atarak, skor gücü yüksek bir takım olacağının işaretini verdi. Bu maçta yeni transferlerden, Alper (3), Alston (13), Miliçiç (9), Muratcan (3) ve Jagla (13) sayı kaydetti.

Sunter: Tek hedef başarı

Türk Telekom antrenörü Ercüment Sunter, bu sezon hem lig hem Türkiye Kupası hem de Avrupa’da başarılı olmayı hedeflediklerini belirterek, "Rakiple aramızda güç ve tecrübe farkı vardı. İyi savunma yapan oyunculardan kurulu bir takımız. Oyunun bazı bölümlerinde, hem savunmada hem de hücumda çok iyi işler yaptık. Savunmamızı ve hücumumuzu tüm maça yaydığımız takdirde, şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacağız" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!