Zula Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım? Zula Şifre Değiştirme Ve Yenileme Adımları

Güncelleme Tarihi:

Zula Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım Zula Şifre Değiştirme Ve Yenileme Adımları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 11:37

Online olarak oynanan mobil oyunlar son zamanlarda oldukça popüler bir hale gelmiştir. Zula ise oldukça fazla tercih edilmekte olan ve sevilerek oynan oyunlar arasında yer almaktadır. Zula şifresinin unutulması durumunda ise şifrenin değiştirilmesi ve yenilenmesi gerekmektedir. Zula şifremi unuttum ne yapmalıyım? Zula şifre değiştirme ve yenileme adımları ne şekilde olmalıdır? Zula şifrenizi unutmanız durumunda ne yapmanız gerektiğini detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Zula, son zamanların en popüler online mobil oyunlarından birisi olarak bilinmektedir. Zula oynamak için öncelikle kullanıcıların bir zula hesabı oluşturmaları gerekmektedir. En popüler mobil oyunlar arasında yer alan zula oyununu oynamak için kayıt olan ve hesap açan kişilerin oyuna belirlenen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılması gerekmektedir. 

 Zula Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım? 

 Zula hesabına giriş yapılabilmesi için kayıt olurken kullanıcı adı ve şifrenin girilmesi gerekebilir. Bu durum da şifrenin unutulması ise hesaba giriş yapılamamasına neden olabilmektedir. Zula şifresinin unutulması durumunda ise kullanıcı adınız ile ilişkili e-mail adresinizi yazmanız gerekmektedir. Kayıtlı olan e-posta adresinize şifrenizi değiştirmeniz için bir link gönderilecektir. 

Haberin Devamı

 E-mail adresinize gelen linke tıklayarak ise yeni bir zula şifresi belirlemeniz mümkün olmaktadır. Yazmanız gereken kullanıcı adı olarak bilinen user name olmalıdır. Takma isim olan nick name ile karıştırılmaması gerekmektedir. 

 Zula Şifre Değiştirme ve Yenileme Adımları

  Zula, online olarak oynanmakta olan bir mobile oyun olarak bilinmektedir. Zula hesabına giriş yaparken ise kullanıcı adının ve şifrenin yazılması gerekmektedir. Hesabın şifresinin unutulduğu durumlarda ise şifre değiştirme ve yenileme işlemlerinin gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

 Zula şifresinin değiştirilmesi veya yenilenmesi için şifre yenileme bağlantısı ile hesap şifresini değiştirmek mümkün olmaktadır. 

Öncelikle hesabınız ile bağlantılı olan e posta adresinizi yazarak şifre yenileme bağlantısı talep etmeniz gerekmektedir. 

E posta adresine gelen linki açarak ise şifre değişikliğini gerçekleştirmeniz mümkün olmaktadır. 

Zula Şifre Değiştirme Geçersiz Bağlantı Hatası 

 Zula şifresini unutan ve değiştirmek isteyen kişilerin bazı zamanlarda zula şifre değiştirme geçersiz bağlantı hatası ile karşı karşıya kaldıklarını söylemek mümkün olmaktadır. Bu hatanın yaşanması durumunda ise tekrardan şifre değiştirme bağlantısı gönderilmesi gerekmektedir. Sorunun devam etmesi durumunda ise tekrardan şifre yenileme bağlantısının istenmesi gerekmektedir. 

Haberin Devamı

 Zulanın kayıtlı olduğu e posa hesabını gizli sekmeden açarak tekrar şifre yenileme bağlantısı istemeniz gerekmektedir. Gelen şifre sıfırlama bağlantısını açarak ise açılan ekranda şifreyi yeniden belirlemeniz mümkün olmaktadır. Belirlediğiniz yeni şifre ile zula hesabına giriş yapmanız da mümkündür.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!