Zoom Dili Nasıl Değiştirilir? Zoom Dil Değiştirme (Pc, Telefon Ve Tablet)

Güncelleme Tarihi:

Zoom Dili Nasıl Değiştirilir Zoom Dil Değiştirme (Pc, Telefon Ve Tablet)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 21:49

Zoom, oldukça yaygın kullanılan bir uygulamadır. Özellikle uzaktan yapılan toplantılar ve görüşmeler için büyük önem taşır. Zoom uygulaması farklı dillere çevrilebilir. Zoom dilinin nasıl değiştirileceğini öğrenebilir, bilgisayarınızdan veya tabletinizden bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Zoom dili nasıl değiştirilir? Zoom dil değiştirme ( PC, Telefon ve Tablet) nasıl olur sizin için derledik.

Haberin Devamı

Zoom dilini değiştirmek için, öncelikle uygulamanın bilgisayara ve ya cep telefonuna indirilmesi gerekir. Dil değişikliği uygulama üzerinden, yönergeler izlenerek adım adım yapılır.

Zoom Dili Nasıl Değiştirilir?

Zoom uygulamasında dil değiştirme adımları, aşağıda belirtilen yönergeler yardımı ile yapılır.

Kullanıcı bilgilerini girerek uygulamayı açılır.

Zoom uygulaması açıldığında, ekranın sağ alt kısmında bulunan simgeye tıklanır ve devamında Zoom simgesine sağ tıklanır.

Yan tarafında açılan pencere menüsünde bulunan Switch Languages seçeneğinin üzeri tıklanır.

Böylece Dil menüsü açılacaktır, ardından hangi dil isteniyorsa o dilin üzerine gelerek tıklanır.

Dil seçeneğinde değişiklik yapıldıktan sonra, seçilen dil otomatik olarak Zoom’a uygulanacaktır.

Haberin Devamı

Zoom Dil Değiştirme (PC, Telefon ve Tablet)

Zoom’da dil değiştirme, hem PC’de hem de telefon ve tablette uygulama üzerinden yapılır. Zoom dili, şayet PC’de veya tablette değiştirilecekse ekranın sağ alt kısmında bulunan simge üzerinden adımlar takip edilerek değiştirilir. Dil menüsünü açabilmek için, “Switch Languages” seçeneğini kullanarak işlemin yapılması gerekir. Böylelikle hangi dil isteniyorsa o dil seçilebilir. Fakat telefondan değiştirilecekse, o zaman farklı bir yönerge takip edilmesi gerekir. Çünkü Zoom uygulaması, telefonlarda var sayılan dili kullanır.

Zoom uygulaması, telefonunuzda var sayılan işletim sistemi dilini kullanır. Telefonunuzun dili Türkçe ise, Zoom uygulamasında Türkçe dili olmadığından var sayılan dil olarak İngilizce gözükecektir. Telefonunuzun Diller bölümüne girerek, var sayılan dil istenilen dile çevrilebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!