Zebra'dan yeni yazıcı

Güncelleme Tarihi:

Zebradan yeni yazıcı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2012 15:21

Zebra Technologies Corporation, hafif sınai ve ticari uygulamalarda kullanıma yönelik olarak ZT200 yazıcı serisini piyasaya sürdü.

Haberin Devamı

Zebra Technologies Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi (EMEA) Ürün Müdürü Richard Hughes-Rowlands, yeni yazıcı serisi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Zebra’nın ZT200 serisi, verimliliği artırıp etkinlik sağlayan çözümler sunmak suretiyle, müşterilerimizin sürekli olarak değişen ihtiyaçlarını karşılama taahhüdümüzü vurguluyor. Tasarımından sahip olduğu özelliklere kadar bu en son ürünlerimiz müşterilerimizin en sıkıntı çektiği noktaların üzerine eğilirken arazide güncellenebilen, güvenilebilir bir platform da sunuyor.” dedi.

Üretimden lojistiğe, perakendeden sağlık hizmetlerine pek çok sektöre artı değer katıyor

ZT200 masa üstü yazıcıları, üretim, taşıma ve lojistik, perakende ve sağlık hizmetleri gibi çeşitli sektörlerdeki kuruluşlara etkinliklerini geliştirme imkanı sunuyor. Üretim sektöründe, hafif imalattaki iş takibi ve stok yönetiminde etkili olan Zebra ZT200, taşıma ve lojistik sektörüne, sipariş toplama ve paketleme, sevkiyat ve teslim alma ve uyum etiketlemesi alanlarında katma değer sağlıyor. Perakende sektöründe, ambar lojistik ve mağaza arkası uygulamalarında kullanılırken, sağlık hizmetlerinde numune ve eczane etiketlemesinde tercih ediliyor.

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için biçilmiş kaftan

Zebra ZT200 yazıcı serisinin işlerine değer katmak isteyen özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler  için çok uygun bir teknoloji sunduğunu vurgulayan Richard Hughes-Rowlands, sözlerini şöyle sürdürdü: “Barkod yazıcıları ve diğer AIDC teknolojileri açısından heyecan verici bir dönemden geçiyoruz, zira alana yeni girenler bu teknolojilere yöneliyor. ZT200, işletmelerinde verimliliği artırmak için bu teknolojilerle ilgilenen küçük ve orta ölçekli işletmelerin pazardaki ihtiyacına cevap veriyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!