Yılın Gönüllü Dostu Teknoloji Şirketi seçildi

Güncelleme Tarihi:

Yılın Gönüllü Dostu Teknoloji Şirketi seçildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 10:58

Samsung Electronics Türkiye, çalışanları tarafından 2014 yılında kurulan “Samsung Gönüllüleri” kulübünün bugüne kadar gerçekleştirdiği gönüllü faaliyetlerden dolayı, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği tarafından “Yılın Gönüllü Dostu Teknoloji Şirketi” seçildi. Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung ise “Yılın Gönüllü CEO’su” ödülünü aldı.

Haberin Devamı

5 Aralık’ta düzenlenen Dünya Gönüllüler Günü Konferansı’nda, her iki ödülü de şirket ve çalışanlar adına Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung aldı.

Yoonie Joung, konferansta yaptığı konuşmada; “Gönüllülük bilinci geliştikçe toplumlar içindeki birlik ve beraberliğin de güçleneceğine inanıyoruz. Bu inançla, geçtiğimiz yıl çalışanlarımızın gönüllü projelerde yer almasını desteklemek için ‘Samsung Gönüllüleri’ programını hayata geçirdik” dedi.

Geçtiğimiz yıl Samsung’un SOMA'da laboratuvar altyapı desteği verdiği teknik liselerde okuyan öğrencilerin kırtasiye ve kıyafet ihtiyaçlarını karşılayan “Samsung Gönüllüleri”, 2015 yılı içinde Barış Manço Çocuk Evi bünyesindeki oyun salonlarının ihtiyaçlarını karşılamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!