Xiaomi Mi 9 telefonları değiştirecek dev güncelleme

Güncelleme Tarihi:

Xiaomi Mi 9 telefonları değiştirecek dev güncelleme
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2019 08:34

Çinli telefon üreticilerinden Xiaomi'nin yeni modeli Xiaomi Mi 9 için ilk güncelleme nihayet yayınlandı. Güncellemenin odak noktası Xiaomi Mi 9'un kamerası olurken, bakın hangi iyileştirmeleri yapıyor?

Haberin Devamı

Xiaomi'nin çok ses getiren ve satışa sunduğu andan itibaren 53 dakikada yok satan telefonu Xiaomi Mi 9 için ilk güncelleme yayınlandı. 10.2.12.0.PFAEUXM sürüm numarasını taşıyan söz konusu güncellemenin odak noktası ise cihazın kamerası. 456 MB'lık bir dosya boyutuna sahip olan güncelleme, gece çekimlerinde bazı iyileştirmeler yapıyor. Örneğin gece Ay fotoğrafı çekmek istediğinizde yapay zeka ile güçlendirilen kamera çok daha iyi bir görüntü elde edebiliyor. 

Diğer bir deyişle çekilen Ay görüntüsünün kalitesinde kayda değer bir iyileştirme söz konusu. Güncellemeyi telefonunuzun Ayarlar bölümünden hemen bugün indirebilirsiniz.

6.39 inç'lik bir ekranla gelen Xiaomi Mi 9, 1080x2340 piksel ekran çözünürlüğü sunarken, diğer yandan Snapdragon 855 işlemciden gücünü alıyor. Bu işlemci, şu an piyasadaki bir telefonda bulunabilecek en iyi işlemci denilebilir.

6 ve 9 GB RAM seçenekleriyle birlikte 64 ve 128 GB depolama hafızasıyla gelen Xiaomi Mi 9'un Türkiye fiyatı ise henüz belli değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!