Whatsapp durduruldu hatası ve çözümü

Güncelleme Tarihi:

Whatsapp durduruldu hatası ve çözümü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2018 13:31

Popüler mesajlaşma uygulamalarından Whatsapp son zamanlarda yaşanan hata yüzünden kullanıcıların eleştirilerine maruz kaldı. Bir çok kullanıcının başına dert olan "Whatsapp durduruldu" hatası nedir? "Whatsapp durduruldu" hatası nasıl çözülür? Bu hatanın çözümü oldukça basit.

Haberin Devamı

1 milyardan fazla indirilen popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp son dönemlerde yaşanan hata sebebiyle birçok kullanıcı tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Popüler uygulama zaman zaman yoğun kullanımdan yaşanan çökme olaylarıyla gündeme gelse de kullanıcıların yaşadığı hatalardan biri de "Whatsapp durduruldu hatası.

Android platformda karşılaşılan bu hata aslında kullanıcının mobil cihazı ile ilgili bir sorundur. Aslında bu hatayı birkaç adımda çözmek mümkün.

“WhatsApp durduruldu” hatasının çözümü için telefonunuzdan Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp yolunu izleyin ve "Önbelleği Temizle"yi seçin. Daha sonra telefonunuzu yeniden başlatın.

Eğer bu işlem sonucunda “WhatsApp durduruldu” hatası almaya devam ediyorsanız telefonunuzdan, WhatsApp uygulamasını kaldırın. Daha sonra Play Store üzerinden Whatsapp'ın en güncel sürümünü indirin. Hata sorunu düzelecektir.

BAKMADAN GEÇME!