Twitter erişim sorunu ile gündemde... 1 Eylül 2022 Twitter çöktü mü, Twitter mention neden çalışmıyor?

Güncelleme Tarihi:

Twitter erişim sorunu ile gündemde... 1 Eylül 2022 Twitter çöktü mü, Twitter mention neden çalışmıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2022 23:38

Twitter çöktü mü sorusu 1 Eylül tarihinde gündeme geldi. "downdetector.com" adlı internet sitesinden alınan bilgiye göre, Twitter'da saat 23.00'dan beri erişim sorunu yaşanıyor. Twitter mention bölümü çalışmazken, Amerika serverlarından kaynaklanan bir sorun yaşandığı görülüyor. Öte yandan uygulama üzerinden yaşanan problemi dile getiren kullanıcılar ise sosyal medya platformlarından "Twitter mention neden çalışmıyor?" sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte, 1 Eylül Twitter erişim sorunu ile ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

Twitter mentionda erişim sorunu sosyal medya uygulamasında meydana geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre, sosyal medya platformu Twitter'da mention kullanılamıyor. İçerisinde birini etiketlemek amacı ile kullanılan mentionda yaşanan sorunun küresel çapta olabileceği ön görülüyor. Twitter'da yaşanan sorunla ilgili ise henüz şirketten bir açıklama gelmedi.

TWİTTER NE ZAMAN DÜZELECEK?

Sosyal medya platformu Twitter'da yaşanan sorunun kaynağı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. "downdetector.com" adlı internet sitesinden alınan bilgiye göre, Twitter'ın Amerika serverlarından kaynaklanan bir sorun yaşandığı görülüyor. Konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. 

Twitter erişim sorunu ile gündemde... 1 Eylül 2022 Twitter çöktü mü, Twitter mention neden çalışmıyor

Haberin Devamı

Twitter'da Mention Ne Demek ve Anlamı Nedir?

Twitter uygulaması içerisinde en sık kullanılan terimlerden birisi de mention kelimesidir. Türkçede karşılığı bahsetmek olan mention kelimesi Twitter üzerinden de kullanılmaktadır. Twitter'da mention kelimesi birisini etiketlemek istediğimiz zaman kullanılmaktadır. Ayrıca mention teriminin bir işareti de bulunmaktadır. Bu işaret ''@'' olmaktadır.

Twitter'da kullanılan mention ''menşın'' diye okunmaktadır. Uygulama içerisinde ünlü veya herhangi birinden bahsetmek istediğimiz zaman bu ifade kullanılmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!