Trendyol E-Posta Nasıl Değiştirilir? Trendyol Mail Değiştirme Adımları

Güncelleme Tarihi:

Trendyol E-Posta Nasıl Değiştirilir Trendyol Mail Değiştirme Adımları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 20:54

Trendyol e-posta nasıl değiştirilir, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım alanı bakımından da önem taşıyan konular arasındadır. Bu bakımdan Trendyol'da nasıl e-posta değiştirildiğini öğrenebilir ve buna göre kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Trendyol e-posta nasıl değiştirilir? Trendyol mail değiştirme adımlarını sizler için derledik.

Haberin Devamı

Trendyol e-posta değiştirmek için Trendyol hesabına giriş yapmak gerekir. Sonrasında hesabım alanına tıklamak ve bilgilerim alanını seçerek posta alanına yeni e-postayı yazarak kaydetmek gerekir.

Trendyol E-Posta Nasıl Değiştirilir?

Mobil uygulamalar ve internet alışverişi teknolojinin yaygınlaşması ile artmıştır. Bu nedenle uygulama içi değişiklikler ve işlemlerin nasıl yapıldığı da sık sık merak edilen bir konu haline gelmiştir. Trendyol'da e-postanın nasıl değiştirileceği de birçok kişi tarafından merak edilerek internetten araştırılmaktadır.

Trendyol'da kayıtlı olan e-posta adresini değiştirmek için hesaba giriş yapmak gerekir. Daha sonra sağ üst kısımda yer alan Hesabım alanına tıklamak ve açılan sayfadaki hesap bilgilerim yerine basmak gerekir. Sonrasında yeni e-postayı yazarak kaydet tuşuna basmak yeterli olmaktadır. Bu şekilde kolayca Trendyol e-postasını değiştirebilirsiniz. Değişim sonrası doğrulama işlemi yaparak hesabınızın güvende olmasını sağlamanız gerekmektedir.

Trendyol Mail Değiştirme Adımları

Trendyol mail değiştirme adımları şu şekildedir:

Haberin Devamı

Trendyol uygulamasını açarak ya da internet üzerinden Trendyol hesabınıza giriş yapın.

Açılan ekranın sağ üst kısmında yer alan 'Hesabım' alanına tıklayın.

Hesabım sayfası açıldığında hesap bilgilerim yazan yere tıklayın ve sayfanın açılmasını bekleyin.

E-posta ekle kısmına yeni e-posta adresini yazın ve kaydet tuşuna basın.

Karşınıza çıkan alana Trendyol şifrenizi girin ve işlemi tamamlayın.

Trendyol e-posta değişikliği yapmak oldukça kolaydır. E-posta değişikliği yaptıktan sonra hesabınızın güvenli olması için e-mail doğrulaması yapmanız gerekmektedir. Mailinize gelen doğrulama kodu ile ya da doğrulama linki ile işlemin tamamlanması mümkündür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!