TNT Express takip no öğrenme ve sorgulama - TNT gönderi takibi nasıl yapılır, sorgulanır ve öğrenilir

Güncelleme Tarihi:

TNT Express takip no öğrenme ve sorgulama - TNT gönderi takibi nasıl yapılır, sorgulanır ve öğrenilir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2022 20:50

TNT Express takip no öğrenme ve sorgulama işlemleri kolaylıkla yapılabilmektedir. TNT Express, yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizin en hızlı ulaşım sistemidir. Merkezi Hollanda’da bulunan uluslararası bir taşıma şirketidir. Geçmişte manuel yapılan işlemler dolayısıyla yaşanan aksaklıkları da dijital sisteme geçerek önlemiş bulunmaktadır. TNT Express takip no öğrenme ve sorgulama – TNT gönderi takibi nasıl yapılır, sorgulanır ve öğrenilir sorularının cevabını sizin için detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

 

TNT Express, uluslararası bir taşıma şirketidir. 26 Mayıs 2011 yılında kurulmuştur. Müşteri hizmetleri ile iletişim kurarak işlem yapılmaktaydı. 2021 yılının 1Eylül tarihinden itibaren müşteri hizmetleri departmanıyla yapılan manuel gönderi sistemini Türkiye’ de TNT tarafından değil, myTNT platformundan yapılacağını duyurmuş bulunmaktadır. Yurtdışı gönderilerinizin alıcısına 1 ile 4 gün arasında ulaştıran güvenli hizmet kuruluşudur.

TNT Express Takip No Öğrenme Ve Sorgulama

Uluslararası bir taşıma firması olan TNT, 2021 tarihinden itibaren dijitale geçmiş bulunmaktadır. Bu sayede geçmişte yaşanan olumsuzlukların da önüne geçmiş bulunmaktadır. TNT gönderileriniz için, myTNT’yi kullanarak kolaylıkla işlem yapabilirsiniz. Okunamayan konşimentolar, hazırlık süreci gecikmeleri gibi olumsuzluklar da önlenebilmektedir. myTNT sisteminde NEC EK ücretinden de kurtulabilirsiniz. MyTNT’yi nasıl kullanacağım diyenler;

Haberin Devamı

Öncelikle geçmişte kullandığı hesap numarasını kullanabilecektir.

Mevcut hesap numaranızla kolaylıkla kayıt olun,

Ve hesabınızın 48 saat içinde aktif olacağını unutmayın.

Kayıt işleminden sonra myTNT avantajlarından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Güncellenen koşul ve kuralları da hemen öğrenebilirsiniz.

TNT Gönderi Takibi Nasıl Yapılır, Sorgulanır Ve Öğrenilir?

TNT gönderileri kayıtlarınızı myTNT sisteminden kolayca yaparak müşteri hizmetleri ekibiyle iletişim kurarak netleştirebilirsiniz. TNT Avrupa taşıma kuralları ve tüm detay bilgilerini alabilirsiniz. Hollanda Hoofddorp’ merkezli TNT kurye dağıtım hizmetleri şirketi FedEx yan kuruluşu olarak faaliyet göstermektedir. Türkiye’de de FedEx servis sağlayıcısı olarak bulunmaktadır. TNT gönderi takibinizi kolaylıkla çevrimiçi hesabınız üzerinden yapabilirsiniz. Gönderi takibinizi myTNT hesabınız üzerinden çevrimiçi yapabileceğiniz gibi müşteri hizmetleri yetkilisi aracılığıyla da yapabilirsiniz. Gönderi sözleşmeniz(konşimento) numaranızı, gönderi takiplerinizi kolaylıkla kendiniz de yapabilirsiniz. Hatta teslimat detaylarınızı dahi görebilir gönderinizin bütün bilgilerine hakim olabilirsiniz. TNT Express kurye hizmetleri arasından seçim yapabileceğiniz gibi pek çok ek hizmetinden de yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

TNT Express hizmetleri

TNT Express hizmetleri uluslararası güvence teminatlarıyla yürütülmektedir. Gönderi hizmetleri arasında;

Özel Servis hizmetleri, koli, evrak gönderileriniz kişisel teslimat sistemiyle yapılmaktadır. Hava kargo sistemi, zaman öncelikli Express hizmetler, Kapıdan kapıya Özel araç, yüksek güvenlikli, konforlu bir sistemdir. Bir sonraki uçuş, koliler ve belgeleriniz için kullanabileceğiniz bir sonraki ticari uçuş sistemiyle güvenli ulaşım sağlanabilmektedir. Yolcu beraberinde Diplomat kurye hizmeti, kapıdan kapıya kişisel teslimat sistemidir. Dünyanın her yerine gönderi, ithalat ve ihracat hizmetleriniz için de TNT Expres hizmeti alabilirsiniz. İsteğe bağlı gönderi sigortası gibi ek hizmetler alarak güvenliğinizi artırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gönderi Hazırlığı

Gönderi oluşturabilmek için öncelikle myTNT hesabınıza çevrimiçi giriş yapmanız gerekmektedir.

Ardından gönderi alış adresi ve teslimat adresinizi kayıt etmeniz gerekmektedir.

Gönderi bilginizi eksiksiz olarak kayıt ediniz. Koli mi gönderiyorsunuz, palet mi, evrak mı, zarf mı? Ebatları nedir? Bilgilerinizi eksiksiz yazmanız önemlidir.

Fatura bilgilerinizi doğru olarak kayıt ettikten sonra hizmet bedeli ödeme şekli belirlenmelidir. Alıcı mı yoksa gönderici mi ödeme yapacak?

Daha sonra ise fiyatları ve teslimat sürelerini göster adımına gelmeniz gerekmektedir.

Buradan yaklaşık süre ve fiyat seçeneğinizi yaptıktan sonra işlemi tamamlayabilirsiniz. TNT Express hizmetlerinden biri olan 5 paketten fazla gönderi yapan kayıtlı müşterilerine sunduğu avantajı da bilmeniz gerekmektedir.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!